Subota, 24 rujna, 2022

Velika zainteresiranost za prodaju turističkih vaučera Vlade FBiH

Pročitajte i ovo

Na domaćim platformama “eKupon”, “OdmoriuBiH” i “Citydeal flyfly travel” jutros je krenula prodaja turističkih paketa po umanjenoj cijeni vaučera u iznosu od 200 KM, koje je osigurala Vlada Federacije BiH.

Za sada vlada tolika zainteresiranost da je sistem na Citydealu pao, dok prodaja turističkih paketa regularno ide na platformi odmoriubih.ba i eKupon.ba.

– Zamolila bi građane da budu strpljivi jer zaista vlada veliko interesiranje. Jutros od 9.00 sati pa dok nam nije pao server najviše su se prodali obiteljski aranžmani za Ajdinoviće i Reumal Fojnicu. Također, u fokusu su planine Igman, Vlašić i Bjelašnica – kazala je Feni voditeljica prodaje u City Deal Najla Tihak.

Na platformi OdmoriuBiH.ba do sada je prodano više od 700 vaučera.

– Dobro smo se pripremili u smislu osiguravanja serverskih kapaciteta i ni u jednom trenutku nije došlo do pada servera bez obzira na ogromno interesiranje. Građani su najviše zainteresirani za ponude na Igmanu, u Tarčinu, Jajcu, Konjicu, Tuzli i okolini Mostara – izjavio je Feni Nedim Lipa uime platforme OdmoriuBiH.

Dodao je da je ukupan broj raspoloživih vaučera 10.000, a svaka od tri odabrane elektronske platforme putem kojih se realizira ovaj program na raspolaganje je dobila 1/3 od ukupnog broja.

Voditeljica prodaje u eKuponu Arijana Čengić Subašić za Fenu potvrdila je da su otklonjeni problemi koji su se javili u jutarnjim satima na sistemu eKupona, koji je također, pao zbog velike zainteresiranosti građana.

– Trenutno radi online prodaja i sve funkcionira. Ponude su odmah umanjene za vaučere u iznosu od 200 KM. Molimo korisnike za strpljenje i zahvaljujemo se na razumijevanju. Veliki broj građana dolazi na naša prodajna mjesta u tržnim centrima – poručila je Feni Čengić Subašić.

Uvjeti kupovine su da osoba ima najmanje 18 godina i da ima prebivalište u Federaciji BiH ili registrirano prebivalište u Brčko distriktu BiH, ali i entitetsko državljanstvo Federacije BiH te da nije ranije kupila ovaj paket u okviru ovog programa na jednoj od tri odabrane platforme.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Slaba zainteresiranost za isplate jednokratnih pomoći radnicima

Аko poslodavci budu u mogućnosti novčano mogu pomoći radnicima, poruka je Vlade Federacije Bosne i Hercegovine. Međutim, na terenu је...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo