spot_img
spot_img
Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024

Večeras uživajte uz akustične note: Najavljujemo nastup Acoustic benda na manifestaciji “Božić u Busovači”

Manifestacija “Božić u Busovači” u punom je jeku, a večeras obećava još jedno nezaboravno iskustvo za posjetitelje. Sinoć je svečano otvoren program ispred župne crkve sv. Ante Padovanskog uz spektakularni koncert župnog zbora. Atmosfera je bila obogaćena glazbom, plesom i ukusnom gastronomskom ponudom.

Sinoćnji vrhunski nastup dua Denis i Nane postavio je visoke standarde za nadolazeće događaje tijekom adventa. Izvođenjem raznolike glazbe, uključujući božićne, domoljubne i domaće melodije, par je oduševio prisutne oko adventskih kućica u Busovači.

FOTO U prepunoj župnoj crkvi sv. Ante u Busovači održan koncert “U susret došašću”

Program se nastavlja – Nastup Acoustic benda Busovača

Večeras, od 18 sati, sve posjetitelje očekuje još jedan glazbeni užitak. Na pozornici će se predstaviti mladi glazbenici, članovi Acoustic benda Busovača. Njihov talent i strast prema glazbi obećavaju nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje glazbe.

Pokrovitelj večeri je Šakić d.o.o., uspješno busovačko poduzeće koje podržava kulturne i zabavne događaje u zajednici. Dobrodošli ste pridružiti se večeri ispunjenoj melodijama, pozitivnom energijom i ukusnim delicijama.

Manifestacija “Božić u Busovači” koju organizira OO HDZ BiH Busovača i udruga “Mladi zajedno” poziva sve da zajedno stvaramo lijepe trenutke i dijelimo radost blagdana. Vidimo se večeras!

ŽUPNE OBAVIJESTI ŽUPE BUSOVAČA 1. Došašća – B godina – 03. 12. 2023.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti