spot_img
spot_img
Četvrtak, 23 svibnja, 2024

Uspješan niz streljačkih treninga za članove SK Delta B Busovača (FOTO)

Sportski klub Delta B Busovača intenzivno radi na usavršavanju svojih članova kroz seriju streljačkih treninga. Posljednji u nizu treninga održan je danas na streljani u Visokom, gdje su članovi kluba imali priliku unaprijediti svoje vještine pod budnim okom člana uprave kluba, Tomislava Katave.

Trening je okupio odličnu ekipu strijelaca koji su pokazali značajan napredak. Trening, rad, upornost i napredak nisu samo odrednice kluba već i stvarna filozofija koja motivira članove da daju svoj maksimum. Zadnjih dana, klub je organizirao mnogo streljačkih treninga, potvrđujući svoju predanost razvoju streljaštva u regiji.

Tomislav Katava, voditelj treninga, izrazio je zadovoljstvo napretkom koji su pokazali članovi: “Oduševljen sam predanošću i napretkom naše ekipe. Svaki trening je korak bliže ostvarivanju naših sportskih ciljeva.”

U Busovači osnovan novi sportski klub “Delta B”

Sportski klub Delta B nastavlja s planom redovitih treninga, a ambicije kluba rastu zajedno s vještinama njegovih članova. Ovi treninzi ne samo da jačaju tehničke sposobnosti strijelaca, već i promiču sportski duh i zajedništvo među članovima.

 

 

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti