spot_img
spot_img
Subota, 13 travnja, 2024

Usmrtio ženu, pa pokušao samoubojstvo: Muškarac koji je ubio suprugu u Tuzli it će uhićen čim bude otpušten iz bolnice

Muškarac, inače državljanin Mađarske, koji je osumnjičen da je jučer u mjestu Lipnica kod Tuzle ubio suprugu, a zatim pokušao samoubojstvo, nalazi se izvan životne opasnosti i bit će uhićen, neslužbeno doznaje “Avaz“. 

On se sumnjiči da je ubio suprugu, a zatim oštrim predmetom sebi nanio ozljede u predjelu stomaka. No, kako se doznaje, iako je sinoć prebačen u UKC Tuzla, njegove ozljede nisu ozbiljne.

Zbog sumnje, jer svi dokazi upućuju na to da nitko osim njega i supruge nije bio u kući, da je počinio ubojstvo on će biti uhićen čim bude otpušten iz bolnice.

Podsjetimo, kako su kazali iz Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Tuzlanske županije, dežurna služba Policijske stanice Zapad obaviještena je od građanina da se njegovi prijatelji S.B. i E. S. T., nastanjeni u Lipnici, ne javljaju na njegove telefonske pozive, te da mu se neposredno prije ove prijave policiji, javio na video poziv E. S. T., inače strani državljanin, gdje je uočio da je isti krvav i da u krevetu leži S.B., te je zatražio intervenciju policije.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti