Četvrtak, 29 rujna, 2022

Novi kompleks Šumarije Busovača

Uskoro završetak višemilijunske investicije u Busovači, vrlo brzo i otvorenje

Pročitajte i ovo

Novi kompleks Šumarije Busovača koji se gradi od proljeća prošle godine uskoro će biti završen. Ovaj višemilijunski i skoro pa dvogodišnji projekt značajna je investicija za Busovaču, posebno za dio Željezničke ulice u Busovači koja je ovih dana osvanula u potpuno novom ruhu.

Sve je počelo u prosincu 2020. godine. Tada je u prostorijama Općine Busovača održani radni sastanak vodstva poduzeća ŠGD/ŠPD Šume Središnje Bosne /Srednjobosanske šume d.o.o. i Općine Busovača. Sastanku su prisustvovali s jedne strane načelnik Asim Mekić te pomoćnici Tunjo Laštro i Edin Šabanović, a s druge strane generalni direktor ŠGD/ŠPD Šume Središnje Bosne/Srednjobosanske šume d.o.o. Vildan Hajić te izvršni direktori Albert Kokić i Vahidin Lušija, kao i upravnik Šumarije Busovača Dražen Bagarić.

Tog 15. prosinca 2020. godine prezentiran je novi projekt izgradnja kompleksa šumarije Busovača s pratećim objektima. Direktor Hajić upoznao je prisutne s planom izgradnje te naglasio kako je ova investicija samo jedan pokazatelj da se zajedničkim radom i zalaganjem može ispisati mnogo pozitivnih priča.

Uskoro završetak izgradnje i otvorenje

Proteklih nekoliko dana završavaju se radovi na asfaltiranju kruga oko zgrade Šumarije Busovača, ali i Željezničke ulice koja vodi do novoizgrađenog kompleksa. Uz to, tijekom proteklih mjeseci izgrađena je nova ograda u dužini od oko 700 metara, nova rasvjeta, a trenutno se gradi nogostup i druga prateća infrastruktura. Sve je to rezultat zajedničkog rada i suradnje Općine Busovača i uprave poduzeća ŠGD/ŠPD Šume Središnje Bosne/Srednjobosanske šume d.o.o., na čelu s direktorom Vildanom Hajićem te Busovljacima koji rade u interesu svog grada – Alberta Kokića, Vahidina Lušije i Dražena Bagarića.

Izgradnjom novog kompleksa Šumarije Busovača, ŠGD/ŠPD Šume Središnje Bosne/Srednjobosanske šume d.o.o. su pokazale jasno opredjeljenje kada su u pitanju investicije i ulaganje, a pokazatelj toga je svakako izgradnja ovakvih i sličnih objekata na području cijelog Kantona Središnja Bosna.

Uz neizmjernu korist za Šumariju Busovača, izgradnjom objekta i prateće infrastrukture, grad je dobio lijep, nov kompleks i lijepo uređenu Željezničku ulicu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
spot_img

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

spot_img

Posljednje objavljeno

Schmidt najavio kad bi mogao promijeniti Izborni zakon BiH

Nadregionalni dnevnik Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) u izdanju od četvrtka donosi analizu stanja u BiH uoči nedjeljnih parlamentarnih izbora...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo