Uhićen policajac koji je čuvao zgradu Predsjedništva, sumnjiči se da je prodavao speed

U Sarajevu je jutros provedena policijska akcija, a uhićen je još jedan zaposlenik Direkcije za koordinaciju policijskih tijela. Riječ je o policajcu koji je čuvao Predsjedništvo BiH, a koji se sumnjiči za isto kazneno djelo zbog kojeg je “pao” i pratitelj državnog ministra Miloša Lučića.

Kako je Klixu neslužbeno potvrđeno, jutros je na svom radnom mjestu uhićen policajac koji je radio na osiguranju zgrade Predsjedništva Bosne i Hercegovine. Riječ je o Milošu Popovcu.

Akcija uhićenja je provedena pod nadzorom Tužiteljstva BiH, a uhitili su ga pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova Županije Sarajevo.

On je pod istragom Tužiteljstva i SIPA-e zbog sumnje na kazneno djelo neovlašten promet opojnih droga s koruptivnim elementima koji su uključivali zloupotrebu službenog položaja i policijske odore. Sumnja se da je bio dio organizirane mreže za prijevoz, krijumčarenje i prodaju većih količina narkotika.

Ranije je, prije više od mjesec, uhićen Miloš Nikolić, pratitelj državnog ministra za ljudska prava Miloša Lučića. Nikolić je uhvaćen u prodaji 10 kilograma speeda, a tada je privedeno još osoba za koje se sumnja da su dio organizirane kriminalne grupe.

Za Popovca se također sumnja da je prodavao speed, međutim na ova dva slučaja istražuju različiti tužitelji, stoga u ovom momentu nije jasno  jesu li ova dva slučaja povezana.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Pokolj u katoličkoj crkvi, najmanje 50 mrtvih u napadu na vjernike

Tri doze cjepiva protiv covida najbolja su zaštita od infekci