spot_img
spot_imgspot_img
Petak, 23 veljače, 2024

Sutra u Busovači javna tribina “Ekranizam”

Pozivamo vas na javnu tribinu pod nazivom “Ekranizam” koja će se održati u utorak, 28. 11.2023. godine u 19 sati u Dvorani općine Busovača.

Ova tribina je dio projekta “Društvenim aktivizmom protiv ovisnosti” i organizirana je od strane Fotokluba Busovača, a financijski podržana od strane Federalnog ministarstva obrazovanja i nauke. Tema tribine je “Ekranizam”, a cilj je raspraviti o utjecaju tehnologije na naše živote i kako se nositi s izazovima koje donosi.

Tehnologija nam nudi mnoge mogućnosti za komunikaciju, informaciju, zabavu i obrazovanje, ali isto tako može imati negativne posljedice po naše zdravlje, socijalne odnose i mentalno stanje. Ova tribina pružit će priliku za otvorenu diskusiju i razmjenu mišljenja o ovoj važnoj temi. Jedan od glavnih problema koji se javlja u vezi s tehnologijom je ovisnost o ekranu. Ovisnost o ekranu je stanje u kojem osoba provodi previše vremena pred ekranom (računala, tableta, mobitela, televizora) i zanemaruje druge aspekte svog života. Ovisnost o ekranu može se manifestirati u raznim oblicima, kao što su igranje video igrica, korištenje društvenih mreža, gledanje filmova i serija, surfanje internetom i sl. Ovisnost o ekranu može uzrokovati razne probleme, kao što su poremećaji spavanja, smanjena koncentracija, anksioznost, depresija, usamljenost, izolacija, gubitak interesa za druge aktivnosti i slično.

Pridružite nam se u ovoj važnoj raspravi i doprinesite stvaranju svijesti o ovisnosti o ekranima. Vaša prisutnost i sudjelovanje su od velike važnosti za uspjeh ovog događaja.

Vidimo se!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM