spot_img

U utorak premijera predstave “Stani, inspektore!!!” Gradskog kazališta mladih Vitez

Gradsko kazalište mladih Vitez, u sklopu 9. Dana hrvatskog kazališta u BiH, publici će ponuditi još jednu premijeru. Ovoga puta u Kazališnoj dvorani Vitez bit će odigrana monodrama “Stani, inspektore!!!”.

Riječ je o još jednoj sjajnoj komediji viteškog kazališta, koja će zasigurno osvojiti publiku gdje god bude igrana.

Kako je to kada ni sam ne znaš tko si? Odgovor iz prve ruke možete otkriti uz predstavu “Stani, inspektore!!!”

U ovoj predstavi publika ima priliku upoznati inspektora Osmana, opsjednutog borbom protiv kriminala. Inspektor koji svoju karijeru gradi u Zagrebu, na komičan i tragičan način hapsi sve oko sebe pa čak i samog sebe. Radnja se odvija posvuda, ali najviše u njegovoj glavi. Kroz niz neobičnih situacija i susreta gledatelji će biti uvučeni u misteriozan i napet zaplet. Hoće li se Osman uspjeti izboriti sa svojim opsesijama? Saznajte u ovoj jedinstvenoj predstavi koja će vas natjerati na smijeh i iznenađenje do samog kraja!

Predstava će premijerno biti odigrana u utorak, 18.6. 2024. godine, u Kazališnoj dvorani Vitez, s početkom u 20,00 sati.

U predstavi igra Emin Šahdan, režiju potpisuje Emin Šahdan, a izvršni producent je Ivan Sajević. Grafičko oblikovanje potpisuje Borislav Sučić.

Organizatori 9. Dana hrvatskog kazališta u BiH su Gradsko kazalište mladih Vitez i Udruga mladih “Enter”, a generalni pokrovitelj je Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa KSB na čelu s ministrom Bojanom Domićem.

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti