Subota, 2 srpnja, 2022

Hrvatsko proljeće Središnje Bosne

U srijedu u Busovači koncert OGŠ Jakova Gotovca Busovača i izložba slika Pauline Lene Tomičić i Sanje Vulete

Pročitajte i ovo

Nakon Jajca i Novog Travnika, program ovogodišnjeg izdanja “Hrvatskog proljeća Središnje Bosne” nastavlja se u srijedu, 1. lipnja 2022. godine.

Županijski odbor Mladeži HDZ BiH ŽSB i Općinski odbor Mladeži HDZ BiH Busovača pripremili su zanimljiv događaj. Naime, mališani Osnovne glazbene škole Jakova Gotovca Busovača predvođeni voditeljicom Davorkom Dujmušić pripremili su zanimljiv glazbeni program koji će upotuniti izložba slika Pauline Lene Tomičić i Sanje Vulete, busovačkih umjetnica koje slikaju tehnikom ulje na platnu.

Događaj će se održati u holu Srednje škole Busovača, s početkom u 20 sati. Ulaz je besplatan, a svi su dobrodošli”, poručuju organizatori.

Za one koji ne znaju, “Hrvatsko proljeće Središnje Bosne” je kulturna manifestacija Hrvata iz Bosne i Hercegovine. Pokrenuta je 2014. godine kao odgovor na lažne demonstracije, nasilje i palež institucija Bosne i Hercegovine. Organizira ju Županijski odbor Mladeži HDZ BIH Županije Središnja Bosna. “Proljeće” je do sad održano ukupno šest puta i kao takvo okupilo je gotovo stotinu kulturnih događaja koji su organizirani u svim gradovima Županije Središnja Bosna te u susjedim općinama i gradovima poput Sarajeva, Zenice, Žepča, Usore, Tomislavgrada…

Ovogodišnje “Proljeće” je otvoreno prigodnim tamburaškim koncertom satava “Zlatne žice” u Jajcu, a nastavljeno je predstavom “Ženski snovi” HKC-a Nova Bila koja je održana u Domu kulture Novi Travnik.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Milijunska investicija u Busovači, gradi se objekat površine 3500 m2

Poznati bh. maloprodajni lanac, Robot iz Sarajeva, prije dva mjeseca krenuo je s izgradnjom novog maloprodajnog centra u Busovači...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo