Nedjelja, 4 prosinca, 2022

U prodaji ulaznice za hit komediju “Tražim muža”

Pročitajte i ovo

Urnebesna hit komedija „Tražim muža”, zbog velikog zanimanja i interesa publike održat će se u 20.11.2022. godine u Vitezu, u Franšiznom centru s početkom u 19 sati.

Ulaznice po cijeni od 15 KM, od danas možete kupiti na recepciji hotela Central u Vitezu ili rezervirati na broj telefona 030/718/460.

Kabaret predstava o muško-ženskim odnosima

Predstava ” TRAŽIM MUŽA” je monodrama kabaretskog tipa. Rađena je po tekstovima Duška Radovića. Tema predstave su muško-ženski odnosi.

Kroz nekoliko različitih ženskih likova vidjet ćemo šta su sve žene spremne da učine kako bi osvojile željenog muškarca, i kako tog istog muškarca zadržati u svom životu.
Shvatit ćemo da “muškarci kakvi god da su, žene će ih uvjek voljeti”.

To je vječita igra iz koje niko ne izlazi kao gubitnik! Monolozi su vrlo duhoviti, a cijela predstava je protkana muzikom i plesom, kao važnim faktorom zavođenja.Tijekom cijele predstave učestvuje i publika. Svaka žena će prepoznati sebe u nekom od tih likova, a svaki muškarac će poželeti da baš ON bude “TAJ”.

Koreografiju za ovu predstavu radila je Natalija Božić, Režija i glumu potpisuje Jelica Brestovac.

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

ŽUPNE OBAVIJESTI 2. Došašća – A – 04. 12. 2022.

1. Danas je 2. nedjelja došašća. Zornice su u 6:30, a prije zornica ćemo ispovijedati. 2. Raspored ispovijedanja starih i...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo