Večeras u Busovači prezentacija Ljetne škole glume i igranje predstave “Lova iz snova”

0
103
Ljetna škola glume koju je organizirala udruga UZOR iz Busovače u partnerstvu s Gradskim kazalištem mladih Vitez u četvrtak (19. 9. 2019. godine) će imati svoju prezentaciju u dvorani Theatre Napretkova doma u Busovači.

Uz prezentaciju onog što su mališani iz Busovače i Viteza naučili tijekom ljeta, bit će odigrana hit predstava “Lova iz snova” GKM-a Vitez. Program počinje u 19 sati, a ulaz je 3 KM.

Polaznici Ljetne škole glume iz Busovače i Viteza publici će se predstaviti kratkim prikazom onoga što su naučili tijekom ljeta na glumačkim radionicama koje je vodio diplomirani glumac Marko Mirković iz Viteza. Radionice su se održavale većim dijelom u Busovači u kino dvorani i prostorijama Gradske knjižnice Busovača te u kazališnoj dvorani u Vitezu.

Predstava “Lova iz snova”

Predstava Lova iz Snova vodi nas u ‘tunel’ studentskog života. Studenti povijesti, solo pjevanja i teologije rješavaju emotivne i financijske drame koje su ih pogodile. Vrlo brzo njihovoj drami pridružuje se nova stanarka – frizerka. U nizu zamršenih odnosa situacija postaje gotovo irealna kada se pojave Hanibal i Neron. Tko su oni i otkud oni u stanu ne znaju ni sami likovi, ali nakon spoznaje postaju žedni za novcem što dovodi do novih peripetija u odnosima i čitavu radnju postavlja vrlo komičnom.

Režiju potpisuje Marko Mirković, koji je i autor teksta pisanog po motivima predstave „Hanibal podzemni“ Hrista Bojčeva. U predstavi igraju: Sunčica Strukar, Franko Bralo, Minela Salkić, Nikola Lujić, Ines Pavlović i Robert Šafradin. Asistent režije je Bruno Grebenar, izvršni producent Ivan Sajević. Grafičko oblikovanje potpisuje Borislav Sučić, a na tehnici su Monika Maros i Sara Šantić.

Kad? Četvrtak, 19. 9. 2019. godine u 19 sati
Gdje? Dvorana kina Theatre u Busovači

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.