Petak, 1 srpnja, 2022

U Gradskoj knjižnici Busovača obilježen Mjesec knjige, izrađena slikovnica i knjiga poezije za djecu

Pročitajte i ovo

U povodu Mjeseca knjige, 16. i 17. listopada 2015. u „Gradskoj knjižnici“ Busovača realiziran je dvodnevni projekt izrade slikovnice i knjige poezije za djecu.

Projekt je vodila Senada Pinjić, a sudionici projekta bili su učenici i učenice od šestog do osmog razreda iz OŠ „Kaćuni“ i OŠ „Busovača“. Cilj radionice bio je animirati učenike i učenice iz lokalnih osnovnih škola kako bi se kroz njihov zajednički rad kreirale knjige koje će čitati njihovi prijatelji, nastavnici, roditelji i ostali stanovnici Busovače.

Rezultat projekta su dva nova naslova: edukativna slikovnica „Moje najdraže voće“, namijenjena najmlađim korisnicima Knjižnice i ilustrirana zbirka poezije „Razigrane misli“ koja je u doradi, a uskoro će biti dostupna u Knjižnici.

Mjesec knjige obilježen u Busovači Mjesec knjige obilježen u Busovači Mjesec knjige obilježen u Busovači Mjesec knjige obilježen u Busovači

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Posredstvom Fonda solidarnosti liječeno gotovo pola milijuna pacijenata s područja Federacije BiH

Sredstva Federalnog fonda solidarnosti osiguravaju se dijelom iz doprinosa za obvezno zdravstveno osiguranje, a dijelom iz proračuna FBiH preko...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo