spot_img

Tri dame udružile snage i otvorile frizersko kozmetički salon u Busovači

"Diva"

Dugogodišnje poznanstvo i prijateljstvo Dragice Vujice, Ljiljane Ćosić i Bernarde Ljubos danas je okrunjeno uspješnom i poduzetnom frizersko-kozmetičkom pričom kojoj su dale ime “Diva”.

Riječ o modernom, lijepo uređenom frizersko-kozmetičkom salonu svečano otvorenom danas u središtu Busovače. Poslovni prostor koji se nalazi u Ulici 1. mart/ožujak, preko puta trgovine “Auto Color – boje i lakovi”, pretvorio se u malu oazu za uljepšavanje, frizerske, pedikersko-manikerske i druge usluge. Kako su navele za grad-busovaca.com portal, usluge koje pružaju njihov su životni poziv.

Dugogodišnje učenje, uloženi trud, usavršavanje, ali i odricanje, rezultiralo je otvorenjem ovog salona čija je vlasnica, iako manje bitno u ovoj lijepo priči, upravo gđa Dragica Vujica.

Frizersko-kozmetički salon “Diva” sadašnjim i vjerujemo budućim klijenticama pruža cijelu paletu profesionalnih usluga. To su frizerske usluge, lash lift, brow lift, microblading, puder obrve, depilacija, manikura, pedikura i šminkanje za sve prigode…

Uz pružanje usluga zbog kojih klijenti dođu, koncepcija salona je pružiti osjećaj udobnosti, zadovoljstva, opuštenosti odnosno salon „Diva“ će zasigurno biti mjesto lijepog druženja i razgovora. Sigurni smo kako će ovaj salon postati jedno od posjećenijih mjesta dama, ali i muškaraca koji drže do svog izgleda. Ono što je najvažnije, upravo će svi oni na jednom mjestu moći dobiti skoro sve tražene frizersko-kozmetičke tretmane.

Dragici, Ljiljani i Bernardi želimo mnogo uspjeha i sreće u ostvarenju njihovog životnog sna i ove jako lijepe ideje!

FOTO: Studio Clover Busovača

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti