Srijeda, 6 srpnja, 2022

Trgovkinja preklinje kupce: ‘Prestanite s ovom odvratnom navikom na blagajni, svi to radite, fuj!’

Pročitajte i ovo

Radnica u supermarketu otkrila je odvratnu naviku za koju bi željela da kupci prestanu raditi dok plaćaju na blagajni. Žena tvrdi kako viđa da mušterije to rade svaki dan i moli ih da prestanu.

 

Podijelivši svoja razmišljanja o toj navici s portalom Leicestershire Live, anonimna žena otkrila je koliko kupaca stavlja svoj novac ili srećke u usta. Pozvala je kupce da se odreknu te navike koju ona doživljava svaki dan na poslu.

Žena čak tvrdi da je vidjela kako kupci ližu novčanice prije nego što joj ih predaju u ruke. Sada je izgubila strpljenje s mušterijama zbog te njihove odvratne navike.

Rekla je da smatra kako je to strašno nehigijenski, čak i ako im je novac u ustima samo nekoliko trenutaka. Šokantno, bilo je slučajeva u kojima je osoblje bilo prisiljeno odbiti vlažne novčanice u korist suhih ili bankovnih kartica.

Jedan od strahova je da bi stavljanje novčanica u usta prije nego što ih predate osoblju moglo proširiti koronavirus. Trgovkinja je pisala portalu: “Kako bi ti kupci reagirali kada bismo počeli stavljati novac i njihove kartice u usta prije nego što im ih predamo? Reagirali bi s užasom i odbojnošću.”

“Pa zašto onda kupci misle da je u redu da nama to rade? Ako se bilo koji klijent žali na ovo i želi razgovarati s menadžerom, moji će nas menadžeri podržati 100 posto. Molim vas, zauvijek napustite ovu odvratnu naviku!”, apelira blagajnica.

Smatra se da je papirnati novac prljaviji i nosi više bakterija od WC daske, čak su i stručnjaci upozorili da ga nipošto ne stavljate u usta.

Nedavna studija koju je naručio Money.co.uk pronašla je 19 različitih bakterija na raznim britanskim kovanicama i novčanicama. To uključuje dvije potencijalno opasne za život bakterije, Staphylococcus aureus (MRSA) i Enterococcus faecium (VRE).

Dr. Paul Matewele, profesor mikrobiologije na London Metu, koji je vodio tim koji je proveo istraživanje, rekao je da bi ljudi s kompromitiranim imunosnim sustavom mogli biti najviše izloženi riziku od rukovanja prljavim novcem.

Posjet ljudima u bolnici koji bi mogli biti osjetljivi na infekciju, nakon rukovanja novcem, mogao bi nesvjesno prenijeti bakterije koje su otporne na antibiotike.

 

 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
IZVOR:pogled.ba

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Jeste li znali? Poslodavac u FBiH je dužan omogućiti radniku četiri slobodna radna dana zbog vjerskih praznika

Poslodavac u FBiH dužan je radniku omogućiti odsustvo do četiri radna dana zbog vjerskih praznika od kojeg su dva...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo