Srijeda, 10 kolovoza, 2022

Tražite posao? Služba za zapošljavanje KSB zapošljava!

Pročitajte i ovo

Ravnatelj Službe za zapošljavanje uz suglasnost zamjenika ravnatelja Službe za zapošljavanje raspisuje natječaj za prijem dva pripravnika u Službu za zapošljavanje.
I

Pripravnik u Službi za zapošljavanje za obavljanje pripravničkog staža na određeno vrijeme u trajanju od godinu dana, broj izvršitelja (2) dva.

Uvjeti: Stručna sprema: SSS, bez prethodnog radnog iskustva.

II

Svi kandidati koji budu ispunjavali uvjete navedene u oglasu bit će pozvani na pismeno testiranje i intervju.

III

Prednost u zapošljavanju, pod jednakim uvjetima, imaju kandidati koji ostvaruju prava u skladu sa posebnim propisima, uz obvezu pozivanja na poseban Zakon koji regulira navedenu oblast.

Prednost u zapošljavanju kandidati dokazuju odgovarajućom dokumentacijom od zakonom mjerodavne institucije (potvrda, uvjerenje i sl.) koje prilažu prilikom prijave , pozivajući se na poseban zakon prema kojem imaju prednost u zapošljavanju.

IV

Ravnatelj uz suglasnost zamjenika određuje raspored vremena radnim danima Službe u vremenu od 08:00 do 16:30 sati koje pripravnik treba provesti na radu radi obuke i stjecanja potrebnog radnog iskustva u pojedinim dijelovima Službe, a šef Biroa ili Odjeljenja u kojoj pripravnik bude raspoređen na rad, određuje koliko će vremena na pojedinim poslovima u toj organizacionoj jedinici Službe pripravnik provesti.

V

Potrebna dokumentacija (original ili ovjerene preslike koje je potrebno da svaki dokument kandidat posebno numerira i parafira):

Prijava koja sadrži sljedeće elemente: ime i prezime, adresa stanovanja, broj telefona, e-mail adresa, naziv radnog mjesta za koje se prijavljuje. Prijava mora biti svojeručno potpisana,
Biografija,
Izjavu kandidata ovjerenu kod nadležnog organa o neposjedovanju radnog iskustva,
Dokaz o državljanstvu (ne stariji od šest mjeseci),
Dokaz o stupnju školske spreme (nostrificirane diplome, ukoliko fakultet nije završen u BiH ili je diploma stečena u nekoj drugoj od država nastaloj raspadom SFRJ nakon 06.04.1992.godine),
Dokaz o poznavanju rada na računaru,
Kandidat koji bude odabran, da bi potpisao Ugovor o radu sa pripravnikom dužan je na uvid donijeti: Uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti i Uvjerenje o nevođenju krivičnog postupka.

VI

Natječaj se objavljuje u Dnevnom listu, oglasnoj ploči u Zajedničkoj službi, svim Biro-ispostavama i na web stranici Službe.

Prijave sa potrebnim dokumentima podnose se u roku od 8 (osam) dana od dana posljednje objave. Neuredne, nepotpune i neblagovremene prijave kao prijave kandidata koji ne ispunjavaju uvjete sadržane u oglasu neće se uzimati u razmatranje.

Prijave se podnose osobno ili dostavljaju preporučenom poštom na adresu  Služba za zapošljavanje ŽSB, ulica Hadži Ali-bega Hasanpašića bb., 72270 Travnik, sa naznakom „NE OTVARAJ – PRIJAVA NA NATJEČAJ“

Za dodatne informacije pozvati na kontakt broj Službe za zapošljavanje ŽSB 030/518-764.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

PRIČA SREĆKA STIPOVIĆA Zbog duhova u sobi nije zaspao 50 godina

Ibrahim Kargić iz Zenice kojega još zovu Tata čaršija neobičan je po mnogo čemu. Iako je prošao čak tri...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo