Tražite posao? Oglas za prijem u radni odnos u poduzeću Kristal

0
381
U cilju daljnjeg jačanja naših poslovnih aktivnosti na tržištu Bosne i Hercegovine tražimo pravog kandidata za naše poduzeće. Pozicija je veoma dinamična te zahtijeva preciznu i odgovornu osobu koja će se s lakoćom suočiti s radnim zadacima.

Traži se: Terenski komercijalista-jedan izvršitelj.

Od Vas očekujemo:

Odlične komunikacijske i pregovaračke vještine odgovornost i korektnost u obavljanju zadataka, samoinicijativu i želju za učenjem, fleksibilnost i snalažljivost u stresnim situacijama, sklonost ka timskom radu, kreativnost, snalažljivost i ljubaznost, iskrenost i povjerljivost.

Opis radnog mjesta:

Svakodnevni obilazak postojećih i potencijalnih kupaca, pribavljanje narudžbi i prodaja proizvoda i usluga, prezentacija usluga i proizvoda firme novim potencijalnim kupcima, istraživanje tržišta, izrada izvještaja i izvještavanje, naplata potraživanja firme za prodane proizvode i uslugu, fleksibilno radno vrijeme.

Uvjeti:

VSS ili SSS, obavezno radno iskustvo na radnom mjestu komercijaliste. Prednost imaju kandidati koji imaju znanje iz područja staklarske industrije (staklo, materijali za obradu stakla, silikoni…) i koji posjeduju vozačku dozvolu “B” kategorije, te poznaju rad na računaru.

Posebne vještine:

Strani jezik – prednost imaju kandidati s poznavanjem jednog od stranih jezika, te dobro razvijene organizacijske i komunikacijske vještine.

Nudimo vam:

Rad u poduzeću koji je lider u staklarskoj industriji u BiH, redovna primanja i razvoj u stabilnoj poslovnoj organizaciji, mogućnost napredovanja, službeno vozilo i telefon.

Molimo Vas da svoju radnu biografiju pošaljete na e-mail adresu ili lično dostavite na adresu.

Kandidati koji uđu u uži izbor bit će obaviješteni.

Oglas ostaje otvoren 10 dana od dana objavljivanja!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.