Tražite posao? Firma iz središnje Bosne zapošljava 30 radnika

Jedan od najpoznatijih ugostiteljskih objekata u Fojnici, Hotel&Restoran „Stari Grad“ ponovno otvara svoja vrata, koji ovim putem objavljuje oglas za prijem radnika.

Za početak traže 30 radnika i to konobare i kuhare. Restoran je opremljen sa profesionalnom kuhinjom koji nakon renoviranja ima kapacitet od 320 mjesta i bit će pogodan osim za dnevna druženja i sastanke i za brojna slavlja i važnije prigode.

Hotelski smještaj podrazumijeva 17 apartmana odnosno 54 ležaja.Ono što ovaj objekat razlikuje od brojnih drugih je uspješan spoj austrougarske arhitekture i modernog dizajna te će zasigurno biti nezaobilazno mjesto brojnih domaćih ali i stranih posjetitelja u turistički iznimno privlačnoj Fojnici.

Treba napomenuti da se u sklopu kompleksa nalazi i stambeno poslovna zgrada, koja se nalazi odmah pored Hotel&Restoran „Stari Grad“.

Stambeno poslovna zgrada sadrži 57 stambenih jedinica u rasponu od 30 m2 – 108 m2 i nekoliko poslovnih prostora. Pored samog objekta je planiran otvoreni bazen koji će dodatno ukrasiti cjelokupan vanjski izgled cijelog kompleksa stambeno poslovne zgrade i Hotel&Restoran „Stari Grad“.

Više informacija u narednom periodu…

OGLAS ZA POSAO

 Konobar / 20 izvršitelja

 Kuhar / 10 izvršitelja

UVJETI- Rad u smjeni od 08 sati- plaćeni prekovremeni sati- osiguran obrok- početna mjesečna primanja 1.000 KM, sa tendencijom rasta

  • Prednost u odabiru imaju osobe sa iskustvom
  • Rok za prijavu 15 dana od datuma objave oglasa
  •  Životopis /Prijave slati na e-mail adresu [email protected]
  •  Kontakt telefon : +387603063695
  • „Ukoliko ste profesionalni, odgovorni, i imate timski duh, bit će nam zadovoljstvo da postanete dio našeg tima“ poručuju iz uprave „Starog Grada“.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Pripadnik HVO-a nakon tri godine oslobođen od svih optužbi za ratni zločin

FOJNICA: Vrijedna donacije Vlade Japana Zavodu “Bakovići”