spot_img

Tražite poklon za sebe ili voljene? Pronašli smo kreativan dućan 1h sat od Sarajeva

Concept dućani više su od običnog mjesta za kupovinu.

To je prostor gdje odabrani proizvodi pričaju svoju priču i izazivaju emocije, posebno onda kada kriju komade koji su ručno rađeni i koji se fokusiraju na unikatnost i kvalitetu.


Svaki takav prostor slavi kreativnost pojedinaca i pruža im platformu da prezentiraju svoj rad i potaknu kupce na stvaranje jedinstvenog modnog izričaja, da unesu unikatne komade u svoj dom i biraju domaću kozmetiku koja stvara malu beauty revoluciju.

Jedan takav concept dućanotvoren je po prvi put u Vitezu. Iza imena Aurora Concept Store krije se prostor koji će osvojiti sve zaljubljenike u domaći dizajn i ručno rađene komade.


Aurora Concept Store proizlazi iz kreativne vizije lokalne umjetnice Helene Trogrlić, koja već godinama izrađuje prekrasan nakit i personalizirane poklone od polimerne gline. Putujući na sajmove diljem BiH, Helena je upoznala i druge talentirane dizajnere/ice iz različitih dijelova zemlje.

S vremenom je osjetila potrebu da u svom gradu stvori prostor u kojem se mogu pronaći i njene kreacije, ali i neodoljivi komadi kreativaca koje je upoznala.

Na policama ovog concept dućana možete pronaći mnoštvo ručno rađenih komada, od torbi i kozmetike, do mirisnih svijeća i drugih ukrasa za dom.

“Ovo je značajan trenutak za našu lokalnu zajednicu! Kao članica kreativne scene u BiH, osjećam se ponosno što mogu doprinijeti promociji naših talenata i donijeti nešto novo u naš grad. Vitez, kao prekrasno turističko odredište, zaslužuje imati svoje mjesto gdje se mogu pronaći jedinstveni komadi ručnog rada koji će oduševiti i lokalno stanovništvo i posjetitelje”, rekla je Helena.

Od umjetničkog zanata do inovativnog dizajna, concept dućani nas pozivaju da istražujemo i povežemo se s narativima utkanima u svaki komad, čineći naše iskustvo kupovine dubljim i osobnijim. Zavirite kakvi se unikatni predmeti kriju u Aurora Concept Store, na adresi PC 96-2, na Mačkovom trgu i pronađite svoj favorit.

IZVOR: https://bonjour.ba/concept-store-aurora-vitez?fbclid=IwAR2bwDP7o9uHwF5OPv9UN54HSLODLj1xDWX_Iiv5_yn10t76b7cBkJfcbqU

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti