spot_img
spot_imgspot_img
Srijeda, 28 veljače, 2024

Travnik: Incident na crkvi, policija identificirala počinitelje

U petak navečer, pravoslavni svećenik prijavio je policiji oštećenje na pravoslavnoj crkvi u Travniku, pri čemu su razbijena dva prozora na samoj crkvi te jedan prozor na pripadajućoj crkvenoj kući. Incident se dogodio u 18:30, a svećenik je oštećenja uočio na objektima lociranim u naselju Turbe-Crkvine.

Odmah nakon prijave, na mjesto događaja izašli su pripadnici policijske patrole iz Turbeta, dežurni istražitelji i tehničar Policijske stanice Travnik kako bi izvršili očevid i prikupili prve informacije o incidentu.

Operativnim radom na terenu, travnička policija je brzo rasvijetlila ovaj nemili događaj. Prema neslužbenim informacijama, iza oštećenja stoji skupina maloljetnika. Identitet počinitelja je utvrđen, što predstavlja važan korak u procesu njihova procesuiranja i sprječavanja sličnih incidenata u budućnosti.

Ovo djelo izazvalo je negodovanje u lokalnoj zajednici, koja osuđuje svaki oblik vandalizma, posebice kada je usmjeren protiv vjerskih objekata. Policija nastavlja s daljnjim istraživanjima kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja te moguće motivacije počinitelja, a očekuje se i službeno priopćenje koje će dodatno rasvijetliti detalje ovog incidenta.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM