spot_img

Tragična smrt policajca iz Središnje Bosne šokirala javnost, donosimo detalje

Na društvenim mrežama, brojni prijatelji i poznanici izražavaju svoje duboko suosjećanje. Opisujući ga kao primjer uzornog i discipliniranog policajca koji je neumorno služio u Policijskoj upravi Jajce, ističu samo riječi pohvale, piše Jajce Online.

Prije tri godine, slika kako Predrag Peđa Radovanac hrani mačku ispred zgrade Policijske uprave Jajce nenamjerno je postala viralna na društvenim mrežama te se brzo proširila širom regije.

– Ovu fotografiju sam snimio prije tri godine u jednoj od naših zajedničkih smjena. Jedan od rijetkih koji je imao smisao za humor, a jedna od stvari koje smo voljeli bile su mačke. Dragi Peđa pokoj ti duši, a svi oni koji su ga barem malo poznavali znaju da nikada mrava nije zgazio, napisao je njegov radni kolega Mevludim Škiljan, inspektor PU Jajce.“Zemo moj, počivaj u miru Božjem! ‘Počivaj u miru, prijatelju moj!’ ‘Kolega moj, otišao si bez pozdrava! Nismo se tako dogovorili.’ ‘Čovječe dobri, laka ti crna zemlja!’ – ovo su neki od komentara na Facebooku.”

Obdukcija tijela

Nakon što je prijavljeno da je prekjučer nestao, policija je jutros pronašla beživotno tijelo Peđe Radovanca iz Šipova pored magistralnog puta Rogolji-Baraći, u mjestu Štrbina, Mrkonjić Grad.

Iz Policijske uprave Mrkonjić Grad su priopćili da je jučer oko 15:15 sati prijavljen nestanak P.R. iz Šipova, koji se dan prije, oko 13 sati, uputio iz obiteljske kuće u nepoznatom pravcu automobilom Škoda fabia. Prema nezvaničnim informacijama, riječ je o policajcu iz Šipova koji je radio u Policijskoj upravi Jajce.

– Automobil kojim se navedena osoba udaljila iz obiteljske kuće i beživotno tijelo pronađeni su jutros pored magistralnog puta Rogolji-Baraći. Identifikacijom beživotnog tijela utvrđeno je da se radi o P.R. iz Šipova”, navodi se u priopćenju mrkonjićke policije.

Policija dodaje da su uviđaj na licu mjesta izvršili službenici Policijske uprave Mrkonjić Grad, uz suglasnost dežurnog tužitelja Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka, koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja uzroka navedenog događaja.

Također, postupajući tužitelj je naložio obdukciju tijela stradalog, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banja Luci.

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti