spot_img
spot_img
Subota, 15 lipnja, 2024

Tragedija u Busovači: U teškoj prometnoj nesreći poginuo Elvir Hajdarević

Jučer popodne, nedaleko od ugostiteljskog objekta Penelopa u Busovači, dogodila se tragična prometna nesreća koja je odnijela život Elvira Hajdarevića.
Nesreća se dogodila kada je vozilo marke Golf, pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima, izgubilo kontrolu i završilo u dvorištu obližnje kuće uz cestu M-5.

Elvir Hajdarević, poznat u Busovači kao čovjek koga su svi voljeli, napustio nas je u ovoj tragičnoj nesreći. Prijatelji ga opisuju kao “ljudinu” koja je uvijek bila spremna pomoći drugima i koja će ostati duboko u srcima svih koji su ga poznavali.

Istraga o uzrocima ove tragične nesreće je u tijeku, a nadležne vlasti nastoje utvrditi što se točno dogodilo kako bi se spriječile slične tragedije u budućnosti. Očevidci su pozvani da podijele sve informacije koje bi mogle pomoći u istrazi.

Obitelji Elvira Hajdarevića izražavamo iskrenu sućut i stojimo uz njih u ovim teškim trenucima. Elvir će ostati u našim sjećanjima kao osoba koja je svojim dobrotom i ljubaznošću obilježila živote mnogih u Busovači.

Neka počiva u miru.

FOTO: Binfo.ba

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti