Utorak, 29 studenoga, 2022

TikTokom se širi viralni trik za odmagljivanje prozora na autu, vozači su oduševljeni

Pročitajte i ovo

Sjedenje u automobilu i čekanje da se vaš prozori odmagle može biti tako frustrirajuće, pogotovo kada ste u žurbi i nemate dovoljno vremena da očistite vjetrobran.

TikTokom se širi jednostavan trik koji pomaže u odmagljivanju automobilskog stakla, a vozači su zapanjeni koliko je ideja ustvari jednostavna i efektna.

Trik za odmagljivanje prozora

“Zamagljeni prozori? Nema problema – isprobajte ovaj hack!” podijelila je jedna automobilska tvrtka na svom TikTok profilu objašnjavajući nekoliko koraka koje treba slijediti.   Prvi korak je uključiti grijač na maksimalnu temperaturu kako biste osigurali da što više topline ide prema vašim prozorima. Zatim uključite klima uređaj koji će isušiti zrak u automobilu, a upravo to je ključni korak za brzo čišćenje vjetrobranskog stakla.Nakon što je klima uređaj uključen, isključite cirkulaciju zraka. Ovaj se gumb često može pronaći kao ikona automobila sa strelicom okrenutom unatrag. Sve što sada trebate je mrvicu otvoriti prozore i vaš vjetrobran mora biti čist.

Vozači su impresionirani

Vozači su prilično impresionirani videom, a jedan je TiktToker priznao da se borio s ovim problemom kad je naišao na snimku koja mu je pomogla: “Imali smo ovaj problem i TikTok je došao u pomoć”.

https://vm.tiktok.com/ZMFBSu17g/

“Vauuuu, moram ovoprobati”, “Odličan savjet!”i “Ova ideja je tako korisna” samo su neki od komentara vozača.

 

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Federalna uprava policije upozorava: U BiH aktualna mrežna krađa identiteta

BiH se posljednjih godina bilježi veći broj korisnika interneta, čime je porastao i rizik od raznih prijevara građana, a...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo