“Taximetar” oduševio publiku izvedbom u sklopu obilježavanja Dana Grada Ljubuškog

Predstava “Taximetar” nastavlja oduševljavati publiku svojom izvedbom. Nakon brojnih nastupa u Središnjoj Bosni, ovoga puta “Taximetar” je pobrao i simpatije publike u Ljubuškom.

Krcatom dvoranom Centra za kulturu Grada Ljubuškog prolamao se burni pljesak zadovoljne publike, koja je glumce počastila i bisom. Predstava je nasmijala publiku do suza, a u nekoliko je navrata i za vrijeme igranja publika reagirala pljeskom. Predstava “Taximetar” odigrana je u sklopu obilježavanja Dana Grada Ljubuškog, a u organizaciji ljubuške podružnica HKD Napredak.

Predstava “Taximetar” koprodukcija je Gradskog kazališta mladih Vitez i Hrvatskog kazališta Travnik, a za desetak dana će biti odigrana i u Hercegovcu, na Danima hrvatskog pučkog teatra.

O predstavi: “Roman je taksista u drugom poluvremenu svog života koji je potonuo u prosjek. Njegov život uzburka “nužna reforma taxi sistema” te niz događaja iz prošlosti. Život u taksiju, upoznavanje raznih profila ljudi te suočavanje sa surovom realnošću Romana prisilili na preispitivanje vlastitog života i životnih odluka.”

U predstavi igraju Matej Baškarad i Marko Mirković. Scenografiju i grafički dizajn radila je Marina Božić, a tehnička podrška je Emin Šahdan. Izvršni producenti predstave su Ivan Sajević i Anto Bilić.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

U Hrvatskoj drugi put u povijesti proglašen Dan nacionalne sućuti

Kako skinuti temperaturu prirodnim putem? Ovo je 5 najboljih starinskih trikova