spot_img

Sveti Nikola razveselio mališane u Busovači

U sklopu tradicionalne manifestacije “Božić u Busovači”, večeras je održana Dječja zabava koja je okupila nekoliko stotina mališana, njihove roditelje, djedove, bake i druge posjetitelje. Sveti Nikola osobno posjetio je ovaj veseli događaj te razveselio prisutnu djecu.

Organizatori OO HDZ BiH Busovača i Udruga Mladi zajedno Busovača brinuli su se o svakom detalju kako bi stvorili ugodnu atmosferu za sve posjetitelje. Manifestaciju su podržali “Bioenergy” d.o.o. Vitez kao pokrovitelj, te poduzeće “Ovnak” d.o.o. kao sponzor.

Večerašnji program obuhvatio je raznolike nastupe najmlađih sudionika, uključujući recitacije i glazbene točke. Prisutni su mogli uživati u prigodnoj božićnoj glazbi, raznovrsnoj gastronomskoj ponudi i vedrom raspoloženju koje je obasjalo sve prisutne.

“Ovakvi događaji izuzetno su važni za zajednicu, jer donose radost i blagdanski duh. Zahvaljujemo poduzeću ‘Bioenergy’ d.o.o. Vitez na podršci, kao i poduzeću ‘Ovnak’ d.o.o. na sponzorstvu. Također, zahvaljujemo svima koji su doprinijeli organizaciji ove prekrasne večeri”.

Galerija fotografija s događaja dostupna je kako bi nezaboravne trenutke i radost dugo pamtili. Svi prisutni, od najmlađih do najstarijih, uživali su u duhu zajedništva i radosti koji prate blagdane. Ovaj događaj nije samo prilika za okupljanje lokalne zajednice, već i podsjetnik na važnost zajedništva i podrške u ovom blagdanskom razdoblju. Sveti Nikola ostavio je neizbrisiv trag s osmijesima na licima svih mališana, čime je dodatno obogatio duh “Božića u Busovači”.

Galeriju pogledajte na našoj Facebook stranici.

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti