spot_img
spot_img
Utorak, 28 svibnja, 2024

Sve je spremno za početak nove školske godine u SŠ “Busovača”

Srednja škola “Busovača” u Busovači već se priprema za početak nove školske godine, stvarajući okruženje koje će poticati učenike na uspješno učenje i razvoj.

U školskom dvorištu ove ustanove vidljive su promjene koje će doprinijeti kvaliteti školovanja. Postavljene su nove klupe i ograda, pružajući učenicima udobnije i sigurnije mjesto za odmor i druženje tijekom pauza. Ova investicija ima za cilj stvaranje ugodnog i poticajnog okoliša u kojem će učenici provoditi svoje školske dane.

Osim toga, trava u školskom dvorištu je pažljivo pokošena i održavana kako bi se osigurala čista i uredna okolina. Učenici će imati priliku uživati u lijepo uređenom prostoru koji će im omogućiti kvalitetno provođenje vremena između nastavnih sati.

Iz Srednje škole “Busovača” stiže poruka dobrodošlice i ohrabrenja učenicima: “Dragi učenici, radosno vas čekamo.” Ova poruka odražava predanost škole stvaranju pozitivnog okruženja za učenje, podržavajući njihovu edukaciju i osobni razvoj.

Pripreme za početak nove školske godine u Srednjoj školi “Busovača” jasno pokazuju njihovu predanost stvaranju optimalnih uvjeta za obrazovanje mladih, te obećavaju uspješnu i inspirativnu godinu koja je pred njima.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti