spot_img
spot_imgspot_img
Srijeda, 28 veljače, 2024

‘Sudačka nadoknada’ ponovno u Busovači: Prijavite vašu ekipu

Ljubitelji nogometa i kvizova, radujte se! Popularni nogometni kviz, koji je svoje prvo izdanje imao još 2017. godine u omiljenom Beer Baru, vraća se s velikom pompoznošću u svoje 132. izdanje.

Pripremite se za večer ispunjenu zanimljivim pitanjima i odličnom zabavom, gdje ćete imati priliku testirati svoje znanje o nogometu kroz 61 pitanje posvećeno najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu.

Očekuje vas mogućnost osvajanja jedne od šest vrijednih nagrada, a sudjelovanje u kvizu stajat će vas samo 5 KM po igraču. Ovo je prilika da se okupite s prijateljima, formirate ekipu i uživate u sportskoj atmosferi Beer Bara, uz šansu da pokažete svoje nogometno znanje i možda čak odnesete kući neku od nagrada.

Interes za kviz već se pokazuje iz raznih krajeva, s najavljenim dolaskom ekipa iz Kiseljaka, Kreševa, Viteza, Uskoplja, Travnika, Žepča, Zenice, i Busovače, što nagovještava večer punu rivalstva, druženja i, naravno, nogometa. Ako želite biti dio ove nezaboravne večeri, svoju ekipu možete prijaviti putem Facebook stranice kviza “Sudačka nadoknada”.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za dobru zabavu, testiranje nogometnog znanja i osvajanje atraktivnih nagrada. Vidimo se u Beer Baru za nezaboravno 132. izdanje Nogometnog kviza!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM