spot_img

Subota: Domino efekt @ Beer Bar Busovača

Iduće subote (9. 9. 2017.) u pivnici Beer Bar Busovača gostuje odlični Domino efekt band iz Brčkog.

Žurku za pamćenje priredit će ovaj band za sve ljubitelje rock glazbe u Busovači, ali i u središnjoj Bosni. Band koji je nastupao u mnogim lokalima diljem BiH i regije iza sebe ima i nekoliko autorskih pjesama, a od njih izdvajamo “Da li da oprostim”, “Mehanizam”, “Osjeti strah” i “Noć”.

Bend je nastao polovinom 2011. godine. Osnovali su ga Miloš Majnović (vokal), Goran Prodan (gitara), Danko Prodan (bubanj) i Nikola Knežić Džon (bas gitara).

Bez obzira na razliku u godinama, i muzičkim stavovima, uspjeli smo da ostvarimo odličnu suradnju i da funkcioniramo u zdravom radnom okruženju. Tijekom svog postojanja, nastupali smo po klubovima i festivalima širom BiH. Tijekom godina, na festivalima smo nastupili kao predgrupa raznim domaćim bendovima kao što su Neverne Bebe, Van Gogh, Hladno Pivo, Zabranjeno pušenje… Iako na svirkama uglavnom izvodimo cover-e, postali smo prepoznatljivi po svom stilu i energiji koju unosimo u izvođenje pjesama. Tijekom nastupa trudimo su se da “provučemo” i svoje autorske pjesme, koje su uvijek nailazile na dobar odziv publike. Zanimljiv je i naš odnos s publikom, pa tako ne postoji grad u kome smo nastupali a da nismo stekli prijatelje i ljubitelje svog rada.

Svaki muzičar ponaosob rastao je i svirao pod utjecajem različitog muzičkog žanra, a sinteza svega toga može se primijetiti na autorskim pjesmama, na kojima aktivno radimo od samog početka. Prvi singl, u demo verziji, “Da li da oprostim” dobio je mnogo pozitivnih kritika, a u planu je i objavljivanje još nekoliko završenih autorskih pjesama. U junu, 2015. godine izbacujemo nas prvi LP ”Mehanizam”, s 3 pjesme na njemu, ”Da li da oprostim”, ”Osjeti strah” i ”Noć”. Dobili smo dosta pozitivnih kritika i vjetra u leđa, da nastavimo s radom.

Subota, 9. 9. 2017.
20 i 30 sati
DOMINO EFEKT
Beer Bar Busovača

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti