Stručnjakinja iz Zagreba će podijeliti svoje znanje o mentalnom zdravlju djece i mladih u Busovači

Hrvatsko proljeće Središnje Bosne nastavlja se s bogatim programom, a idući događaj na rasporedu je predavanje pod nazivom “Mentalno zdravlje djece i mladih”. Predavanje će se održati u četvrtak, 31. svibnja u 19 sati u prostorijama Srednje škole “Busovača”. Stručnjakinja iz područja pedagogije, prof. Lucija Sabolić, koja je također doktorantica pedagogije na Sveučilištu u Zagrebu, prenijet će svoje znanje i iskustvo na predavanju.

Na predavanju će biti riječi o važnim temama kao što su mjere i aktivnosti zaštite mentalnog zdravlja školske djece i mladih, rano otkrivanje problema mentalnog zdravlja, očekivane teškoće adolescenata i razlozi traženja pomoći, te kompetencije i vještine potrebne za rano otkrivanje problema mentalnog zdravlja.

S obzirom na važnost ove teme, pozivamo sve zainteresirane da dođu i poslušaju izuzetno korisne informacije koje će podijeliti vodeća stručnjakinja iz ovog područja. Poseban poziv upućen je djelatnicima u prosvjeti i srodnim zanimanjima, kako bi se što više ljudi upoznalo s ovim važnim pitanjima.

Organizatori ovog događaja, OO Mladeži HDZ BiH Busovača i ŽO Mladeži HDZ BiH ŽSB, stoga pozivaju sve zainteresirane da prisustvuju predavanju i doprinesu širenju svijesti o mentalnom zdravlju djece i mladih.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Hajduk drugu godinu zaredom osvojio hrvatski Kup

”Uzroci i posljedice hrvatsko-muslimanskog rata u Bosni i Hercegovini”