Stručni seminar za roditelje/staratelje

0
87
Ured za brak i obitelj i Centar za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije organiziraju stručni seminar na temu: „Mogu li biti bolji roditelj?“.

Seminar je namijenjen roditeljima i/ili starateljima djece do pete godine života, i za bračne partnere koji se spremaju postati roditelji.
Predavanja i radionicu održat će stručni tim Ureda: dr. sc. Sandra Bjelan – Guska, (pedagoginja) profesorica na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu i Emanuela Buzuk, pedagoginja u Katoličkom školskom centru „Sv. Josip“ Sarajevo.
Cilj seminara je informirati sudionike o važnosti višedimenzionalnog i interdisciplinarnog pristupa odgoju i roditeljstvu; ukazati na važnost partnerske komunikacije; pomoći roditeljima da nauče kako razvijati emocionalnu inteligenciju kod djece, upoznati sudionike s konceptom odgovornog ranog roditeljstva i roditeljstva u najboljem interesu djeteta; ohrabriti sudionike da uče o roditeljstvu i stječu pedagoške kompetencije.

Seminar će biti održan u utorak 25. lipnja 2019. u Duhovnom centru „Kuća Navještenja“ u Gromiljaku, u trajanju od 18.00 do 21.00 sati. Ulaz je slobodan!

Nakon završenog ciklusa seminara za roditelje/staratelje djece predškolskog uzrasta, uslijedit će ciklus seminara za roditelje djece školskog uzrasta.

Daljnje informacije o planiranim edukativno-formacijskim seminarima mogu se pratiti na mrežnoj stranici: www.obitelj-vn.org

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.