spot_img
spot_imgspot_img
Petak, 23 veljače, 2024

Stiže promjena vremena, evo i kada

Početkom idućeg tjedna, vrijeme će biti nestabilno u većem dijelu Bosne i Hercegovine.

Prema najnovijoj prognozi za ponedjeljak 08.05.2023., očekuju se pljuskovi i grmljavina u sjevernim područjima Bosne, dok će u ostatku zemlje kiša i pljuskovi trajati cijeli dan i dio noći. Na jugu Hercegovine bit će suho.

U utorak 09.05.2023., očekuje se smanjenje naoblake u zapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne, no povremena slaba kiša i lokalni pljuskovi i dalje su mogući u Hercegovini, zapadnim i jugozapadnim područjima Bosne.

U srijedu 10.05.2023., kiša i pljuskovi se očekuju u većem dijelu zemlje, dok će na krajnjem sjeveroistoku Bosne biti uglavnom suho.

U četvrtak 11.05.2023., očekuje se oblačno vrijeme sa kišom, s vjetrom slabim istočnim i jugoistočnim smjerom. Jutarnje temperature zraka će se kretati od 5 do 13, a dnevne temperature od 12 do 23 stupnja Celzijusa.

Navedena prognoza vremena sugerira da će sljedećih nekoliko dana biti kišovito i oblačno diljem Bosne i Hercegovine. Potrebno je obratiti pozornost na vremenske uvjete i planirati aktivnosti unaprijed kako bi se izbjegla iznenadna loša vremenska situacija.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM