spot_img
spot_img
Nedjelja, 26 svibnja, 2024

Srbija na nogama zbog nestanka Danke (2) Očajna majka: “Odaziva se na ime, ali ne govori”

Majka djevojčice objasnila za srpske medije na početku potrage, ona je bila s njom u Banjskom polju kada je malena nestala, a u tom trenutku je na sebi imala ljubičaste hlače i maslinastozelenu jaknu.

Djevojčica Danka (2) nestala je tijekom igre u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod grada Bora u Srbiji. Za njom traga više stotina ljudi, a njihove napore otežavaju loši vremenski uvjeti na tom području. Zbog njezina nestanka prvi puta u Srbiji je aktiviran sustav “Nađi me”.

Dvogodišnjakinja je u trenutku nestanka na sebi imala ljubičaste hlače i maslinasto zelenu jaknu. Potraga traje cijelu noć tijekom koje je temperatura u Boru pala na svega 6 Celzijevih stupnjeva, a kiša je prestala. Helikopteri su u utorak navečer pretraživali područje termovizijskim kamerama, no nikakvih rezultata. Iako je u neposrednoj blizini mjesta gdje je djevojčica zadnji puta viđena šuma koja nije gusta, no ima mnogo gustog raslinja, posebnu brigu ipak predstavlja Borsko jezero koje se nalazi par minuta dalje.

Blic piše kako susjedi sumnjaju da je riječ o otmici, međutim u ovom trenutku nema nikakvih službenih informacija o tome koje bi takav scenarij potvrdile. Isto tako, lovci su najavili kako će se okupiti zbog sumnje da su divlje životinje napale curicu.

Majka djevojčice objasnila za srpske medije na početku potrage, ona je bila s njom u Banjskom polju kada je malena nestala, a u tom trenutku je na sebi imala ljubičaste hlače i maslinastozelenu jaknu. – Odaziva se na ime, ali još je mala, još ne govori. Ljudi su javili da je viđena u blizini neke zgrade, ali nje nije bilo – ispričala je očajna majka za Blic.

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti