SNIMKA UŽASA KOD SV. HELENE: Ovo je strašno! Pogledajte kojom se brzinom BMW zabio u Škodu kod naplatne kućice!

0
93
Od siline udara, Škoda je odbačena te je prednjim dijelom zabijena na betonski zid i naplatnu postaju broj 4, nakon čega se automobil okrenuo oko osi te u padu bočnim dijelom naletio na naplatnu postaju broj 5, a potom je prednjim dijelom vozila udario u stražnji dio Audija.

Redakcija Net.hr-a dobila je u posjed snimku stravične prometne nesreće u kojoj su jučer kod naplatnih postaja na izlazu Sv. Helena na autocesti A4 teško ozlijeđene tri osobe.

Pogledajte video:

Uznemirujuća snimka: Trenutak u kojem se vozač BMW-a bez usporavanja zabio u Škodu na Sv. Heleni Više na http://bit.ly/32nf3JA

Uznemirujuća snimka: Trenutak u kojem se vozač BMW-a bez usporavanja zabio u Škodu na Sv. HeleniViše na http://bit.ly/32nf3JA

Posted by 24sata on Petak, 12. July 2019.

Podsjetimo, zagrebačka policija je danas objavila kako je nesreću skrivio 35-godišnji vozač BMW-a koji je dolaskom do naplatne postaje Sveta Helena, uslijed neprilagođene brzine, prednjim dijelom naletio na stražnji dio Škode mađarskih nacionalnih oznaka, kojom je upravljao 38-godišnjak, a kretao se ispred njega istom prometnom trakom izlaznog kolnika 5 u smjeru juga. Vozač Škode je u trenutku sudara usporavao svoje vozilo zbog zaustavljenog vozila ispred.

Kako navodi policija, od siline udara, Škoda je odbačena, te je prednjim dijelom zabijena na betonski zid i naplatnu postaju broj 4, nakon čega se automobil okrenuo oko osi te u padu bočnim dijelom naletio na naplatnu postaju broj 5. Potom je prednjim dijelom vozila udario u stražnji dio Audija mađarskih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 32-godišnjak, a kretao se izlaznim trakom broja 5 naplatne postaje u smjeru juga te je u trenutku sudara bio zaustavljen zbog podizanja rampe i uzimanja kartice za naplatu cestarine.

U priopćenju policije još se navodi da je uslijed naleta naplatna postaja odbačena na ulazni trak naplatne postaje Sveta Helena te je metalnim dijelom udarila u osobni automobil marke Ford poljskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 49-godišnjak, a kretao se ulaznim trakom 4 naplatne postaje Sv. Helena u smjeru sjevera. U prometnoj nesreći teško su ozlijeđene tri osobe iz Škode: 38-godišnjoj putnici liječnička pomoć pružena je u Kliničkoj bolnici Dubrava, a 38-godišnjem vozaču i djetetu liječnička pomoć pružena je u KBC-u Zagreb.