Ruglo grada u novom ruhu: Počinje gradnja modernog stambenog kompleksa

Kiseljak prije 10-ak godina i Kiseljak danas skoro da nije ista općina. Uže središte grada već odavno se širi, dobiva nove urbanističke obrise, nova stambena naselja se kontinuirano šire a niču i nove prometnice.

Izvor: Artinfo.ba

Ipak, još uvijek postoje određene “kritične točke”, stare kuće i zgrade koje nisu odolile zubu vremena ili je njihova namjena odavno potrošena. Jedna od takvih, možda i najkritičnija je mala zgrada pored pošte (Josipa bana Jelačića), godinama napuštena, uništena a prije dvije godine i dodatno uništena u požaru.

Rješenje se već duže vremena nazire a sada postaje i stvarnost. Naime, firma Klementa Barbića koji se već dokazao kada je u pitanju stanogradnja, CRAFT d.O.O. Kiseljak preuzet će investiciju nad novom stambeno-poslovnom jedinicom koja će biti izgrađena upravo na mjestu gore spomenutog objekta.

Riječ je o malom neboderu,točnije 10 katova visokoj zgradi koja će prije svega služiti kao stambena sa poslovnim prostorima u prizemlju. Prema riječima Barbića, planirana je gradnja 60-ak stanova a interesa već ima te je isti i u ovoj fazi moguće iskazati a na umu, kako je kazao za Artinfo ima i nove modele financiranja odnosno pomoći budućim vlasnicima stanova.

Ono što većinu zanima kada pomisle na ovu lokaciju je problem parkinga no Barbić ističe da će u suradnji s Općinom Kiseljak odnosno nadležnim službama i ustanovama ovo pitanja biti riješeno a plan već postoji.

Rok za izgradnju je dvije godine a početak radova se očekuje već ovog proljeća.

Informacije glede stanova ili pak poslovnih prostora ovog moderno-stambenog kompleksa možete dobiti na broj 063 705 190

Izvor: Artinfo.ba

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Turisti iz Turske danima držani kao zarobljenici kod Zenice

Središnja Bosna: Majka Alisa optužena da je zapostavila djecu, djevojčica se pokušala objesiti