Roberto Soldić najavio velike vijesti: ‘Dobio sam datum svoje borbe!‘

odosta inaktivan bio je Roberto Soldić kad su u pitanju MMA nastupi kroz proteklih godinu dana. Ponajbolji hrvatski MMA borac odradio je samo jednu borbu u 2022. godini, a meč održan u 12. mjesecu protiv Murada Ramazanova neslavno je završio.

Nakon samo tri minute borbe došlo je do prekida, nakon što je Ramazanov nedozvoljenim udarcem onesposobio Soldića za nastavak meča. Dagestanac je našeg borca udario koljenom u genitalije i Soldić se oporavljao satima nakon borbe. Jednostavno je bilo nemoguće da nastavi nakon tako silovitog udarca.

Bilo je jasno da nas čeka revanš ove borbe, jer prekratko je potrajala i nismo imali prilike vidjeti gotovo ništa od dvojice vrhunskih boraca. Svi smo se nadali što bržem revanšu, ali prošla su dva mjeseca, a datum još nije niti poznat. Točnije, datum nije poznat javnosti, ali Roberto Soldić na svom Instagram profilu jutros je dao zanimljivu vijest.

‘‘Dobro jutro svim mojim prijateljima i fanovima. Dobio sam datum svoje borbe. Budite u pripravi.‘‘, napisao je Roberto putem Instagram ‘‘storyja‘‘.

Dakle, vrlo brzo bismo trebali saznati kada je Soldić ponovno u pogonu. Za očekivati je da će to biti revanš protiv neporaženog Murada Ramazanova (12-0), a radi se o nimalo lakoj borbi za Soldića.

Ramazanov je elitni hrvač i protivnik s kakvim se Soldić ranije u karijeri nije susreo. Pravo je pitanje tko će uspostaviti svoj stil borbe. Zadrži li Roberto borbu na nogama, Ramazanov neće imati previše šanse. Ali zadržati borbu na nogama protiv Ramazanova nije nimalo lako.

Prije svega, sačekajmo taj službeni datum i lokaciju, a nakon toga ćemo se baviti analizama i prognozama, prenosi Fightsite.hr.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Najotrovnijom biljkom 2023. proglašen – peršin. Evo o čemu je riječ

Zajednički djelovati za općenacionalne interese