spot_img
spot_img
Utorak, 28 svibnja, 2024

Prvo službeno natjecanje plivača iz Škole plivanja Central iz Viteza

Proteklog vikenda članovi Škole plivanja Central Vitez nastupili su na natjecanju “Velež Cup 2023”, koje je održano u Mostaru.

Bilo je to prvo natjecanje plivača iz Viteza pod okriljem Plivačkog saveza i prvi korak koji vodi ka velikim uspjesima u budućnosti.

Škola plivanja Central registrirana je 1.1.2023. godine, što im omogućuje natjecanja na području cijelog Balkana. Članovi Centrala na natjecanju u Mostaru pokazali su da ne odstupaju od ostalih natjecatelja.

Na ovom natjecanju nastupilo je 355 natjecatelja iz 21 kluba iz BiH i Crne Gore.

Najbolje rezultate ostvarile su Fatima Ahmić, zauzevši odlično 9. mjesto i Iva Taraba, koja je bila deseta. Također, na natjecanju su sudjelovali i Gabrijel i Stjepan Šapina, Enes Kavazović, Ivano Čalić, Ahmed Čajdrić, Emin Šehaganović, Emina Bešo, Azra i Adna Imamović, a sve pod vodstvom stručnih trenera: Ante Petrovića, Davora Pavlovića i Sreće Žuljevića. Podrška roditelja ni ovaj put nije izostala.

“Nakon odličnih rezultata, novih prijateljstava i zabave, zajedno s mališanima i roditeljima nastavili smo druženje na ručku. Sljedeće natjecanje bit će u Zagrebu, a nama do tada preostaje mnogo truda i rada za što bolje rezultate u budućnosti”, priopćili su iz Škole plivanja Central Vitez.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti