Prvo službeno natjecanje plivača iz Škole plivanja Central iz Viteza

Proteklog vikenda članovi Škole plivanja Central Vitez nastupili su na natjecanju “Velež Cup 2023”, koje je održano u Mostaru.

Bilo je to prvo natjecanje plivača iz Viteza pod okriljem Plivačkog saveza i prvi korak koji vodi ka velikim uspjesima u budućnosti.

Škola plivanja Central registrirana je 1.1.2023. godine, što im omogućuje natjecanja na području cijelog Balkana. Članovi Centrala na natjecanju u Mostaru pokazali su da ne odstupaju od ostalih natjecatelja.

Na ovom natjecanju nastupilo je 355 natjecatelja iz 21 kluba iz BiH i Crne Gore.

Najbolje rezultate ostvarile su Fatima Ahmić, zauzevši odlično 9. mjesto i Iva Taraba, koja je bila deseta. Također, na natjecanju su sudjelovali i Gabrijel i Stjepan Šapina, Enes Kavazović, Ivano Čalić, Ahmed Čajdrić, Emin Šehaganović, Emina Bešo, Azra i Adna Imamović, a sve pod vodstvom stručnih trenera: Ante Petrovića, Davora Pavlovića i Sreće Žuljevića. Podrška roditelja ni ovaj put nije izostala.

“Nakon odličnih rezultata, novih prijateljstava i zabave, zajedno s mališanima i roditeljima nastavili smo druženje na ručku. Sljedeće natjecanje bit će u Zagrebu, a nama do tada preostaje mnogo truda i rada za što bolje rezultate u budućnosti”, priopćili su iz Škole plivanja Central Vitez.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Demanti: Na Vlašiću nije pronađeno tijelo čovjeka kojeg su pojeli vukovi

Za svakog ponešto – najkvalitetnije meso je u mesnici Blaško Busovača