spot_img
spot_img
Utorak, 16 travnja, 2024

Prvi zamjenik predsjedatelja ZD PSBiH Marinko Čavara primio u nastupni posjet veleposlanika Narodne Republike Kine u BiH

Prvi zamjenik predsjedatelja Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) Marinko Čavara primio je u nastupni posjet veleposlanika Narodne Republike Kine u BiH Ji Pinga.

Veleposlanik NR Kine čestitao je gospodinu Čavari na imenovanju za prvog zamjenika predsjedatelja Zastupničkog doma PSBiH, poželio uspješan rad, te izrazio uvjerenje za nastavak dobre suradnje.

Tijekom posjeta razgovarano je o odnosima između dviju zemalja, te je konstatirano da vladaju prijateljski odnosi i izuzetna suradnja koja se stalno unaprjeđuje u svim područjima djelovanja. Poseban je naglasak stavljen na dosadašnjim i budućim zajedničkim realiziranim projektima, a veleposlanik NR Kine istaknuo je da kontinuirano ohrabruju investitore Kine kako bi se dodatno ojačala ekonomska i gospodarska suradnja između dviju zemalja. Također, sugovornici su se složili da je od velike važnosti i jačanje suradnje u području obrazovanja i kulture.

Prvi zamjenik predsjedatelja Zastupničkog doma PSBiH Marinko Čavara upoznao je veleposlanika NR Kine s aktualnim političkim pitanjima i izazovima, zahvalio na dosadašnjoj pomoći i potpori, te prijateljskom odnosu prema BiH.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM