spot_img
spot_img
Utorak, 28 svibnja, 2024

Pronađen vlasnik Golfa koji je vukao psa: Imao bizarno opravdanje!

Sokolačka policija identificirala  je vozača koji je snimljen na Ravnoj Romaniji kako automobilom Golf 2 vuče psa vezanog za branik automobila i utvrđeno je da se radi o R.A., piše Srpskainfo.

Utvrđen identitet vlasnika automobila

Čim je fotografija postala viralna PU Istočno Sarajevo pokrenulo je provjere u vezi sa ovom uznemirujućom fotografijom, koja je izazvala osude i oštre reakcije na svim društvenim mrežama. Ispostavilo se da nije sve onako kako se čini.

– Provjerama je utvrđen identitet vlasnika automobila R.A. koji je, odmah, pozvan u PS Sokolac. Ispitan je na okolnosti sporne fotografije i izjavio je da je točno da je vukao životinju, ali da je pas već bio mrtav – kaže dobro upućeni izvor iz policije.

Naime, kako pojašnjava izvor, R.A. je sa životinjom prethodno bio kod veterinara gdje je konstatirano da je pas preminuo uslijed teške bolesti. Nakon toga krenuo je  sahraniti psa, ali nije želio da oboljelo tijelo stavlja u automobil, već ga je vezao špagom kako bi ga prevezao do sela, gdje ga je sahranio.

Priložio je i potvrdu iz Veterinarske stanice

– Tijekom saslušanja priložio je i potvrdu iz Veterinarske stanice koja potvrđuje da je pas uginuo od bolesti – navodi izvor, piše Una.

On dodaje da je PS Sokolac o svemu obavijestila Okružno javno tužiteljstvo u Istočnom Sarajevu koje je ocijenilo da u cijelom slučaju nema elemenata krivičnog djela, tako da protiv R.A. neće biti pokretan krivični, ali ni prekršajni postupak.

Ipak sa cijelim slučajem je upoznata veterinaska inspekcija, radi daljeg postupanja iz njihove odgovornosti.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti