spot_img
spot_imgspot_img
Nedjelja, 25 veljače, 2024

Prikupljeni dokazi ne ukazuju na međunacionalni incident

Tijekom provođenja istražnih radnji od strane inspektora kriminalističke policije PU Kiseljak i Odjela kriminalističke policije MUP-a KSB, a pod rukovodstvom nadležnog kantonalnog tužitelja, do sada prikupljeni dokazi ne ukazuju da se radi o međunacionalnom incidentu, stoji u priopćenju.

Svi pronađeni i prikupljeni tragovi koji su zatečeni na licu mjesta upućeni su na vještačenje u cilju utvrđivanja činjenica koje mogu dovesti do pronalaska i hvatanja počinitelja, te rasvjetljavanju ovog kaznenog djela.

Vrše se stalne provjere i analiza prikupljenih informacija, a utvrđeni su alibiji za nekoliko osoba koje se mogu dovesti u vezu s paljevinom predmetnog vozila, te se intenzivno nastavljaju planske aktivnosti po ovom kaznenom djelu u više pravaca.

Ovim putem molimo građane ako raspolažu bilo kakvim informacijama o ovom događaju da se osobno obrate u najbližu policijsku stanicu ili jave putem telefona 122, te pozivamo sve građane da se suzdrže od bilo kakvih komentara i izjava koje mogu negativno uticati na istragu, kao i dovesti do usložnjavanja trenutne sigurnosne situacije, stoji u priopćenju MUP-a ŽSB.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM