Prikupljeni dokazi ne ukazuju na međunacionalni incident

Tijekom provođenja istražnih radnji od strane inspektora kriminalističke policije PU Kiseljak i Odjela kriminalističke policije MUP-a KSB, a pod rukovodstvom nadležnog kantonalnog tužitelja, do sada prikupljeni dokazi ne ukazuju da se radi o međunacionalnom incidentu, stoji u priopćenju.

Svi pronađeni i prikupljeni tragovi koji su zatečeni na licu mjesta upućeni su na vještačenje u cilju utvrđivanja činjenica koje mogu dovesti do pronalaska i hvatanja počinitelja, te rasvjetljavanju ovog kaznenog djela.

Vrše se stalne provjere i analiza prikupljenih informacija, a utvrđeni su alibiji za nekoliko osoba koje se mogu dovesti u vezu s paljevinom predmetnog vozila, te se intenzivno nastavljaju planske aktivnosti po ovom kaznenom djelu u više pravaca.

Ovim putem molimo građane ako raspolažu bilo kakvim informacijama o ovom događaju da se osobno obrate u najbližu policijsku stanicu ili jave putem telefona 122, te pozivamo sve građane da se suzdrže od bilo kakvih komentara i izjava koje mogu negativno uticati na istragu, kao i dovesti do usložnjavanja trenutne sigurnosne situacije, stoji u priopćenju MUP-a ŽSB.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Završene 6. Sportske igre Mladeži HDZ BiH Županije Središnja Bosna

Bod u Širokom Brijegu bio bi ravan pobjedi