Nedjelja, 4 prosinca, 2022

Preminuo Dragan Nenadić Lili iz Kiseljaka

Pročitajte i ovo

Iz Košarkaškog kluba Kiseljak obavještavaju sve Kiseljačane a posebno prijatelje košarke, da nas je noćas napustio Dragan Nenadić LILI.

Ovaj, prije svega veliki čovjek, bio je alfa i omega Košarkaškog kluba Kiseljak. Na pravi, sportski put je izveo stotine djece, naučio ih ne samo prvim košarkaškim koracima nego i doslovno kako živjeti život i kako zavoljeti sport uopće.

Košarka je “tekla” njegovim venama i ovaj sport je volio cijelim svojim bićem. Stotine roditelja u njegovom Kiseljaku mu je neizmjerno zahvalno upravo zbog ovoga jer im je izgradio djecu i usmjerio ih na pravi put. O njegovom košarkaškom znanju je bespredmetno govoriti, dodaju iz KK Kiseljak, jer je bio vrhunski stručnjak o čemu svjedoči veliki broj igrača koje je on košarkaški odgojio i poslao u svijet profesionalne košarke.

“Neizmjeran je ovo gubitak za njegovu obitelj, za KK kiseljak kao i za samu zajednica, ali mi ćemo nastaviti dalje zajedno sa tvojim Tinom i Janom onako kako si ti to radio, pošteno i predano. Znamo da ćeš nas nadzirati odozgo i opet ponekad zagalamiti onako kako bi samo ti znao, na svoj poseban način, na način kakav si i sam bio poseban i svoj, uvijek svoj. Trenerčino, prijatelju, hvala ti za sve”, oprostili su se od Lilija članovi KK Kiseljak.

Posljednji ispraćaj i ukop pokojnika bit će u ponedjeljak u 14 sati na gradskom groblju. Obitelji i prijateljima iskrena sućut. (Izvor: Artinfo.ba)

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

ŽUPNE OBAVIJESTI 2. Došašća – A – 04. 12. 2022.

1. Danas je 2. nedjelja došašća. Zornice su u 6:30, a prije zornica ćemo ispovijedati. 2. Raspored ispovijedanja starih i...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo