Predanost i upornost: Devet Busovljaka i jedan Novobiljanin blizu cilja hodočašća do Međugorja

Hrabri busovljaci i članovi planinarskog društva “TIM” iz Busovače hrabro nastavljaju svoje šestodnevno hodočašće prema Međugorju.

Ova grupa od deset ljudi, koja uključuje Ljubana Grubešića, Marka Rodića, Marka Miličevića, Josipa Mravaka, Damira Ćosića, Vinka Milića, Mladena Akrapa, Želju Relotu iz Busovače te Ivicu Kolendu iz Nove Bile, suočila se s izazovima putovanja dok su prelazili raznolike terene, uključujući planine, visoravni i nizine.

Od trenutka kada su krenuli iz Busovače u nedjelju, ovi hrabri hodočasnici prešli su impresivnih 140 kilometara puta. Njihov put bio je obilježen snažnim nevremenom i kišom koja ih je pratila tijekom većeg dijela puta, a na pojedinim mjestima su se susreli čak i s ostacima snijega.

Peti dan njihovog putovanja, nakon što su prešli 140 km, donio je ohrabrenje. “Na putu do Širokog u koji dolazimo večeras, svi su dobro, a raspoloženje je na visokoj razini”, izvijestio je Ljuban Grubešić, jedan od sudionika hodočašća.

Ova iznimna predanost i hrabrost oduševljavaju sve koji prate njihovu priču. Svaka im čast na izazovima koje su uspješno savladali i na duhovnoj snazi koju pokazuju. Svojim primjerom inspiriraju druge da slijede svoje vjerske uvjerenja i rade na jačanju svoje vjere.

Želimo im laku nogu i sretan nastavak puta dok se približavaju Međugorju. Neka ih Božja pomoć prati na svakom koraku njihovog hodočašća, a njihova vjera bude nagrađena obiljem duhovnog iskustva.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Bravooo: Lana Pudar izborila nastup na Olimpijskim igrama

Na autocesti u Hrvatskoj izgorio autobus iz BiH