spot_img
spot_img
Nedjelja, 26 svibnja, 2024

Poznati mostarski restoran se transformira u hotel

Restoran Karting Klub, dugogodišnji simbol poslijeratnog ugostiteljstva u Mostaru, uskoro će doživjeti značajnu transformaciju postajući hotel, saznaje Bljesak.info.

Ova promjena označava novu eru za ugostiteljsku industriju grada, koja se prilagođava rastućim potrebama turista i lokalnog stanovništva.

Restoran će zadržati svoj prepoznatljivi šarm nakon restauracije, ali će iznad njega biti dodane nove smještajne jedinice koje će poslužiti kao hotelske jedinice.

Ovaj korak je rezultat pažljive analize tržišta i potreba zajednice, te predstavlja odgovor na rastuću potražnju za kvalitetnim smještajem u Mostaru. Putem službenog Facebook profila, Karting Klub obavještava svoje vjerne goste o privremenom zatvaranju radi preuređenja koje započinje od ponedjeljka, 13.5.

Ovako će izgledati

Restoran će privremeno prestati s radom kako bi se osiguralo da se gostima i u budućnosti može ponuditi sve ono po čemu su poznati, uz dodatak mnogih novih elemenata.

Iako će rad s gostima biti privremeno zaustavljen, restoran će odmah nakon preuređenja kuhinje nastaviti s dostavom hrane, otvarajući postupno ostatak restorana korak po korak.

Uprava Kluba poziva svoje goste da ih prate na društvenim mrežama kako bi ostali u tijeku s najnovijim informacijama i novostima vezanim uz ovu transformaciju. Najavljujući puno novih i zanimljivih promjena, Karting Klub zahvaljuje svojim gostima na dosadašnjoj podršci i razumijevanju, ističući srdačnu dobrodošlicu u novu fazu razvoja – kao hotelski prostor koji će pružiti nezaboravno iskustvo gostima Mostara i šire.

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti