Poznati detalji dvostrukog ubojstva u Zenici: Bila je to klasična sačekuša, žrtve su donijele 110.000 KM

Foto: Avaz
Sve raspoložive policijske snage još su na nogama i tragaju za Caner (Fuat) Taylanom, državljaninom Republike Turske, s prebivalištem u Zenici, koji se sumnjiči za današnje dvostruko ubojstvo u naselju Nova Zenica.

Podsjetimo, on je najprije ubio Ramiza Odobašića, čije je tijelo pronađeno u grmlju, a potom i Arslana Mujića, Zeničane koji su bili trgovci devizama.

U međuvremenu, poznati su i detalji ovog zločina. Naime, kako saznaje “Avaz”, Caner (Fuat) Taylan nazvao je Arslanovog brata, koji je, također, devizer, da mu zamijeni 55.000 eura.

– Međutim, on je poslao Arslana, koji je nazvao i Ramiza Odobašića jer nije sam imao toliki iznos novca. Kada su tamo došli, uslijedio je horor – priča prijatelj stradalih.

Suočeni s klasičnom sačekušom, najprije je otpor pružio Odobašić, koji je ubijen na licu mjesta, a potom, tvrdi Avazov izvor, bačen u grmlje.

– Potom su ubili Arslana. Veliki šok. Radimo 30 godina zajedno, jedemo isti kruh. Nitko još ne može vjerovati što se dogodilo – kaže Avazov sugovornik.

Posebno je šokantno da su ubijeni poznavali osumnjičenog ubojicu iz Turske, s obzirom na to da je imao fast-food na ulazu u tržnicu.

Ranije je, također, mijenjao novac kod uličnih devizera, međutim, nitko nije mogao ni naslutiti da bi mogao isplanirati nešto ovakvo i počiniti dvostruko ubojstvo.

Inače, ovo nije prvi put da su zenički devizeri napadnuti. Naime, ubijeni Odobašić prije nekoliko godina napadnut je dok je išao kući. Napadnut je u Travničkoj ulici, na stepenicama kod škole. Tada je, također, pretučen i oteta mu je određena količina novca.

Dnevnik.ba

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

adnan terzic

Dio autoceste otvoren, pa zatvoren – Terzić odgovara: Pa što sad?

VITEZ ZA HRVATSKU: Dobrotvorna pomoć krenula prema potresom pogođenim područjima