spot_img
spot_img
Četvrtak, 20 lipnja, 2024

Položen kamen temeljac za LIDL-ov objekt u Središnjoj Bosni (VIDEO)

Na lokaciji Lepenica, između Sarajeva i Kiseljaka, položen je kamen temeljac za novi Lidl-ov objekt u Središnjoj Bosni. Ovaj značajan događaj označava početak izgradnje ključnog objekta za poslovanje Lidla u Bosni i Hercegovini.

Gradnja centra praktično je već započela na lokaciji Lepenica. Investicija u ovaj projekt iznosi 100 milijuna eura, što dodatno potvrđuje posvećenost Lidla razvoju lokalne ekonomije i zajednice.

Objekt će se nalaziti nedaleko od autoputa, iz smjera Sarajeva prema Mostaru, na površini od skoro 60.000 kvadratnih metara. Kako su mediji izvijestili, krajem 2022. godine kompanija Lidl započela je pripremne radove na izgradnji distributivnog centra u Lepenici. Lidl BH je u međuvremenu povećao svoj kapital na čak 284,5 milijuna KM, što dodatno osigurava financijsku stabilnost i podršku za ovaj ambiciozni projekt.

Ovaj centar bit će ključan za daljnje širenje i efikasno poslovanje Lidla u Bosni i Hercegovini, te će pružiti značajan doprinos lokalnoj ekonomiji i zapošljavanju.

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti