Srijeda, 10 kolovoza, 2022

Polovica generacije Z radije bi ostala živjeti s roditeljima nego se odrekla mobitela

Pročitajte i ovo

Istraživanje koje je proveo američki June Homes, otkrio je zanimljive stavove koje pripadnici generacije Z imaju, a koji zbunjuju njihove roditelje. 

Generacija Z, odnosno mladi rođeni između 1997. i 2012. godine, imaju nešto drugačije prioritete u životu u odnosu na svoje roditelje. Oni su odrasli uz Google, Facebook i pametne telefone i često svojim aktivnostima diktiraju aktualne trendove.

No, istraživanje koje je proveo američki June Homes, otkrio je zanimljive stavove koje pripadnici generacije Z imaju, a koji zbunjuju njihove roditelje. Primjerce, istraživanje je pokazalo kako bi pripadnici generacije Z radije imali besplatno zdravstveno osiguranje, nego perilicu posuđa, rublja ili sušilicu. Također, dobar dio pripadnika generacije Z ne želi se odreći svog pametnog telefona ni pod koju cijenu, pa čak ni ako to znači da bi si mogli priuštiti kupovinu stana ili kuće, javlja Zimo.

Gotovo polovica pripadnika generacije Z, radije bi ostala živjeti kod kuće sa svojim roditeljima, nego se odrekla društvenih mreža. I na kraju, još jedna zanimljivost. Gotovo trećina američkih pripadnika generacije Z, spremna je unajmiti stan ili kuću, a da ju nikad nije vidjela uživo, već samo putem virtualnog obilaska.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Otvoren javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za mjeru podrške jačanju poljoprivredne prakse

U okviru projekta EU4AGRI, koji financira Europska unija, objavljen je javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za mjeru podrške...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo