Policajci u Busovači ponovno uspješni, kod osobe E.B. pronađena droga!

Tijekom proteklog vikenda na području Kantona Središnja Bosna prijavljena su 4 krivična djela.

Dana 03.02.2023.godine oko 18,00 sati u mjestu Han Ploča, općina Kiseljak, policijski službenici tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Kiseljak izvršili su kontrolu i pregled putničkog motornog vozila marke Audi A6, kojim je upravljao A.Dž. rođen 2000.godine iz Sarajeva. Prilikom kontrole, kod istog je pronađena metalna tzv. drobilica s tragovima biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

Dana 04.02.2023.godine oko 02,50 sati u mjestu Dubravica, općina Vitez, policijski službenici PS Vitez izvršili su kontrolu i pregled putničkog motornog vozila marke Mercedes, kojim je upravljao E.K. rođen 1991.godine iz Livna. Prilikom kontrole, suvozačica Đ.M. rođena 1992.godine iz Bugojna je dobrovoljno predala jedan zamotuljak sa sadržajem bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga speed.

Dana 05.02.2023.godine oko 18,00 sati u mjestu Kaonik, općina Busovača, policijski službenici tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Kiseljak izvršili su kontrolu i pregled putničkog motornog vozila marke VW Polo, kojim je upravljao S.Dž. rođen 1992.godine iz Banja Luke. Prilikom kontrole, kod suvozača E.B. rođen 1998.godine iz Banja Luke pronađena je određena količina bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga speed.

U suradnji s nadležnim Kantonalnim tužiteljstvom navedene materije su oduzete, a protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Čavara uputio brzojav sućuti turskom veleposlaniku u BiH Sadiku Babüru Girginu

Papa: Cijeli svijet je u ratu i samouništenju