Četvrtak, 22 listopada, 2020
SPONZORIRANA OBJAVA

Podcast UZOR: Pogledajte pozitivne, uspješne i zanimljive ljudske priče iz središnje Bosne

Pročitajte i ovo

ŽUPNE OBAVIJESTI: 29. nedjelja kroz godinu – ujedno je i misijska nedjelja

29. Nedjelja kroz godinu – 18. 10. 2020. 1. Danas je 29. nedjelja kroz godinu. Ujedno je misijska nedjelja, lemuzina...

Šuma eukaliptusa u duginim bojama

Šuma eukaliptusa u duginim bojama prizor je kakav se ne zaboravlja. Šarena stabla i grane mogu se vidjeti u...

Kandidati HDZ-a BiH za načelnika i OV Busovača

Pred nama su Općinski izbori na kojima biramo načelnika Općine i članove Općinskog vijeća u našoj općini. Kada sagledamo sveukupno...
Podcast UZOR, kao ideja i projekt razvijen u okviru Udruge za održivi razvoj UZOR iz Busovače, pokrenut je početkom lipnja ove godine. Za cilj ima promociju pozitivnih, uspješnih i zanimljivih ljudskih priča.

Do sad je u emisijama Podcasta UZOR gostovalo 12 različitih osoba. Prva emisija snimljena je s mladom dizajnericom i vlasnicom krojačkog salona Mirnom Jovanović, u drugoj emisiji gostovala je međunarodna košarkaška sutkinja i fitness trenerica Mila Čavara, a u trećoj mlada poduzetnica i vlasnica frizerskog studija Adore Aida Saračević.

Nadalje, u Podcastu UZOR gostovao je poduzetnik Željko Grubešić, glazbenik Marko Vujica te profesorica glazbe Magdalena Marić. Gost sedmog podcasta bio je državni prvak u plesu Josip Milanović, a osmog diplomirani glumac i umjetnik Marko Mirković koji ujedno vodi i kazališnu sekciju udruge UZOR i GKM-a Vitez u Busovači. Profesionalni nogometaš Neven Laštro koji trenutno igra u Vijetnamu bio je gost devetog podcasta. Sportski ribolovac i predsjednik USR Busovača Ivica Tomičić gostovao je u desetom odnosno make up umjetnica Ivona Šušnjara u jedanaestom podcastu.

Ideju su osmislili i u konačnici realiziraju Dario Plavčić i Bojan Petrović koji je ujedno i voditelj, a Dario je zaslužan za vrhunsku produkciju podcasta.

„Zanimljive i uspješne goste možete gledati na našem YouTube kanalu Podcast UZOR. Kod odabira sugovornika se vodimo tim da osobe s kojim razgovaramo mogu ispričati neku priču o svom uspjehu kako bi inspirirali i ohrabrili druge da slijede svoje snove i želje.“, rekao je u izjavi za medije voditelj Bojan Petrović.

Podcast UZOR #012 Dajana Maros

Emitiranje podcasta na YouTubeu na rasporedu je nedjeljom. Posljednji je objavljen jučer i ugostio je uspješnu poduzetnicu, političarku i humanitarku Dajanu Maros iz Viteza.

Svoj hobi, fitness, je pretvorila u ozbiljan posao te potaknula mnoge da žive zdrav život i izgube suvišne kilograme. Polaznike svog fitness centra naziva svojom „obitelji“ te s njima sudjeluje i kreira razne akcije i druženja. Istaknula se posebno u vrijeme pandemije izazvane COVID-19 virusom gdje je uz druge mlade iz svog grada pomagala potrebite dijeleći hranu i ostale potrepštine za svakodnevni život. Uz sve to Dajana je i zastupnica je u Saboru ŽSB.

Udruga UZOR okuplja mlade s područja općine Busovača, ali i okolnih mjesta, na platformi želje za održivim razvojem lokalne zajednice u kojoj žive. Na čelu udruge UZOR u ulozi predsjednika se nalazi Dario Plavčić, a ostali istaknuti članovi su: Bojan Petrović, projektni menadžer; Nikolina Batista, projektna koordinatorica; Maja Petrović, omladinska radnica.

Uz snimanje podcasta, udruga UZOR pokrenula je Školu stranih jezika UZOR (engleski i njemački), Gradsko kazalište mladih „Busovača“, školu digitalne fotografije te organizira brojne projekte s ciljem upoznavanja mladih s različitim vještinama koje su potrebne kako bi postali uspješni lideri 21. stoljeća.

FB: https://www.facebook.com/uzorbusovaca/
IG: https://www.instagram.com/uzorbusovaca/
YT: https://bit.ly/PodcastUZOR

Podcast UZOR

- Marketing -

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

- Marketing -

Posljednje objavljeno

KSB spreman za online nastavu: Ministar školama dao na procjenu ostaju li djeca u školskim klupama

Škole u KSB su, nakon velikog porasta broja oboljelih, preporuke Federalnog kriznog stožera da se prijeđe na online nastavu,...

JAVNI POZIV – 25.000 KM za podršku poduzetnicima

BeeZone biznis inkubator Centra za edukaciju mladih vas poziva da aplicirate za učešće u programu podrške razvoju ženskog poduzetništva u okviru projekta BiHUB –...

OTKAZANO: Kotlićijada u Novoj Biloj

Prva Kotlićijada u Novoj Biloj koja se u organizacije Udruge Informator trebala održati u nedjelju, 25. listopada 2020. godine na platou ispred Caffe FACE...

VIDEO: Završeni radovi na probijanju tunela Počitelj

Radovi na iskopu duž desne cijevi tunela Počitelj završeni su u srijedu ceremonijom probijanja navedenog tunela dugog 1.163 metra, a kojoj su među ostalima...

Objavljena velika prognoza za zimu, evo što nas čeka

Poznati svjetski meteorološki servis AccuWeather objavio je veliku sezonsku prognozu za Europu. Odmah na početku prognoze navode kako zemlje diljem Europe doživljavaju novi val koronavirusa,...

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo