spot_img
Utorak, 26 rujna, 2023
spot_img
NaslovnicaBIHPočinje Napretkovo kulturno ljeto "iNOVIraj"

Počinje Napretkovo kulturno ljeto “iNOVIraj”

Napretkova podružnica iz Novog Travnika organizira kulturno zabavnu manifestaciju pod nazivom: Napretkovo kulturno ljeto „iNOVIraj“ koja će se održati u tri večeri, od 18. do 20. kolovoza 2022.

Prve večeri, u četvrtak18.8.2022. u 19 sati u sali Osnovne škole „Novi Travnik“ održat će se predstavljanje romana „Na Vrbasu tekija“, djelo suvremenog bosanskohercegovačkog i hrvatskog pisca Josipa Mlakića. Knjigu će predstaviti Gloria Lujanović i sam autor uz moderiranje Nebojše Dimitrijevića.

U petak, 19.8.2022. u 20 sati na Trgu drinskih mučenica u Novom Travniku koncert će održati BIG BAND BJELOVAR iz Bjelovara (Republika Hrvatska). Vokal: Laura Miletić, dirigent: Bruno Bišćan. U uvodnom dijelu koncerta nastupit će vokalni sastav Viteški akordi iz Viteza i vokalni sastav Ivančice i prijatelji iz Busovače.

Treće večeri, u subotu 20.8. u 19 sati u Domu kulture u Novom Travniku bit će održana kazališna predstava „Ugledni gost“ Fadila Hadžića, u izvedbi HKUD „Dinara“ Kazališna scena „Cleuna“ iz Livna. Igraju Tereza Vrdoljak i Dragan Kreškić a redatelj je Dinko Periša.

Ulaz je slobodan za sve tri večeri.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti