spot_img

PD Tim Busovača ugostilo učenike Osnovne škole Busovača

Danas smo imali privilegiju i čast na našem planinarskom domu ugostiti učenike petog razreda Osnovne škole Busovača, stoji u objavi PD TIM BUSOVAČA.
Organizirana je planinarska hodnja iz Busovače do Peske ukupne dužine 8 kilometara. Na domu je uslijedio odmor, okrijepa, druženje, upoznavanje sa našim domom, stilom i načinom života planinara, te na kraju različite sportske planinarske igre od potezanja konopa, trke u vreći i bacanja kamena s ramena, balote.
Pobjednicima su uručene prigodne nagrade. Našim domom je danas odjekivao smijeh, graja, pozitivna energija a ozarena lica i sjaj u ocima su pokazivala koliko su djeca sretna u prirodi. Neka od ove djece će vjerojatno slijediti nas put i postati planinari, nastaviti ondje gdje smo mi stali.
Pozivamo i druge učenike, njihove roditelje, sportske klubove da nas posjete, vide sto smo izgradili, kako funkcioniramo, a mnogi će nam se nakon toga i pridružiti. Mi ćemo zauzvrat pokazati da smo dobri domacini, kao sto je i dosad bila praksa. Hvala na ukazanom povjerenju.

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti