Partnerstvo za umjetnost i ekologiju: Likovna radionica učenika škola Busovača i Kaćuni

U okviru projekta “Mostovi povjerenja i suradnje” koji financira njemačka fondacija Portikus, danas su učenici Osnovne škole “Busovača” i Osnovne škole “Kaćuni” zajedno s nevladinom organizacijom Genesis Project iz Banja Luke održali inspirativnu likovnu radionicu u gradskom parku.

Cilj radionice bio je da učenici izraze svoju viziju prirodnih ljepota našeg kraja kroz slikanje. Ova inicijativa predstavlja novu i uzbudljivu metodu podučavanja u prirodnom okruženju, što je izazvalo oduševljenje među učenicima i nastavnim osobljem.

Sutra će se likovna kolonija nastaviti uz prisustvo predstavnika Genesis Projecta, koji su velikodušno donirali potrebnu opremu za radionicu. Ovo partnerstvo pruža važnu podršku razvoju umjetničkih talenata mladih ljudi i promovira svijest o ekologiji.

Nakon završetka radionice, izložba učeničkih radova bit će postavljena u holu škole, gdje će biti dostupna svim učenicima, nastavnicima i roditeljima. Ova izložba predstavlja priliku da se šira zajednica divi talentu i kreativnosti mladih umjetnika, potiče ih na daljnje istraživanje i podrži njihov rad.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Svečano otvoren Odjel onkologije u JU Bolnica za plućne bolesti i TBC Travnik

Osnovna škola “Busovača” osvojila prvo mjesto na nogometnom turniru u Biloj