spot_img

Otvorenje “Cetina-Dadic Architecture”: Nekada je dobro ostati tu na mjestu, nekada je važno ostati svoj!

Dana, 27. lipnja 2024. godine u Kiseljaku je upriličeno svečano otvorenje Arhitektonskog ureda “Cetina – Dadic Architecture” d.o.o. Kiseljak.

Dok se mladi i obrazovani uglavnom natječu u tome tko će prije napustiti ovu zemlju i svoju sreću potražiti u zemljama Zapadnog svijeta, a oni drugi pred sebe kao cilj stavljaju zaposlenje u državnim poduzećima, postoje i oni treći, najhrabriji, koji žele da ostanu tu i da rade, izgrađuju i stvaraju nove vrijednosti.

Za ovu nam je priliku Ivan Cetina -Dadić otvorio vrata svog novog ureda u centru Kiseljaka.

Na početku svečanosti Ivan se obratio gostima istaknuvši značaj ovog novog ureda za unapređenje poslovanja i povezivanje s lokalnom zajednicom. Naglasio je kako nema puta koji kreće niotkuda, moj put kreće iz Kiseljaka, bio sam učenik Srednje škole “Ivan Goran Kovačić”, Kiseljak.

Na raskrsnici života, trend odlaska vani bio je veći nego ikada, ja sam upisao arhitektonski fakultet u Sarajevu. Nakon magistriranja počeo sam raditi u struci i evo tri godine kasnije otvaram vlastiti ured. Nekada kada se u životu nađemo na raskrsnici života, kada je važno odabrati put, nekad je dobro ostati tu na mjestu, nekad je važno ostati svoj, pojasnio je Ivan.

Ovome događaju nazočili su brojni ugledni gosti iz poslovnog i političkog svijeta. Među gostima su bili predstavnici Općine Kiseljak na čelu sa načelnikom Mladenom Mišurićem – Ramljakom, klijenti, članovi različitih udruga, te predstavnici važnih institucija iz Bosne i Hercegovine.

„Za iskustvo arhitekta koji tek izađe sa fakulteta jako je bitno da prođe razdoblje vježbeničkog staža i radnog iskustva, te da osjeti radnu atmosferu u arhitektonskom uredu, rad pod pritiskom, suočavanje sa rokovima. Ja sam zahvaljujući dosadašnjem radu stekao neprocjenjivo iskustvo. Najviše radim s klijentima sa prostora općine Kiseljak, ali i iz cijele BiH i inozemstva. Što se tiče Kiseljaka primjećuje se pozitivni trend u prepoznavanju potrebe za arhitektom, sve više ljudi angažira arhitekte“, izjavio je Ivan.

“Za mene je važno da kroz svoj ured možemo sudjelovati i raditi na tržištu BiH, zemlje koja je veoma važna u povezivanju regije. Sretan sam što sam uspio okupiti veoma kvalitetan tim i naš cilj je da ponudimo klijentima najbolju kvalitetu. Ono što je važno naglasiti jeste da kod nas nema kompromisa kada se govori o kvaliteti usluge i to je za nas prioritet”, naglasio je Ivan.

Ukoliko imate potrebu za projektiranjem stambenih, poslovnih, sakralnih, proizvodnih, poljoprivrednih objekata kao i na uređenju enterijera te vanjskim uređenjima možete se obratiti uredu “Cetina – Dadic Architecture” d.o.o. Kiseljak koji se nalazi u ulici Bana Josipa Jelačića 41.

Kako je to sinoć izgledalo pogledajte u foto galeriji…

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti